Agentul Tănase 004 / Rapid București – Sport Club Bacău 1-0 (0-0)

Viorel Tanase - stadion
Sport Club Bacău a înregistrat sâmbătă seara, în direct pe canalul 1 al televiziunii naționale, cea de-a patra înfrângere consecutivă din campionat. Culmea e că a făcut-o din nou în fața unui adversar care n-a impresionat, elevii lui Tănase și-au creat mai multe ocazii ca niciodată, dar n-au băgat-o în ațe, iar fotbalul încă se joacă pe goluri.

După ce și-a certat public jucătorii pentru lipsa de atitudine din partida cu Farul, Viorel Tănase a operat nu mai puțin de șase modificări în primul 11. Luncanu a fost trimis în banda dreaptă a defensivei, în timp ce cuplul de închizători Întuneric – Dumitriu a fost schimbat cu perechea Adăscăliței – Strugariu. Rapidul a avut o evoluție modestă în prima repriză, neavând nicio ocazie la poarta lui Oltean. De partea cealaltă, băcăuanii au practicat în multe momente un pressing agresiv în jumătatea adversă și au avut mai multe șuturi periculoase, toate din afara careului. Astfel, Luncanu (min. 3), Hurdubei (min. 22 și 36) și Adăscăliței (min. 23) au greșit de puțin ținta, în timp ce balonul expediat din lovitură liberă de Husein (min. 34) de la 30 de metri a fost respins de Drăghia de sub transversală.

La pauză, Tase n-a schimbat nimic, iar băcăuanii au început în jumătatea adversă, Lozneanu (min. 48) trimițând cu capul peste poartă din 6 metri, în urma unui corner. Patru minute după aceea, veteranul Pancu a obținut o lovitură liberă de la 35 de metri pe care a executat-o tot el, precis, la semiînălțime, lângă bară, dar când iei gol din gară ce mai e de zis ? A urmat o scurtă perioadă de degringoladă în tabăra oaspeților, iar Ioniță (min. 56) și Tânc (min. 59) au trecut pe lângă majorarea scorului. Băcăuanii și-au revenit și au ratat trei ocazii uriașe de a egala: lovitură cap din alergare a lui Strugariu (min. 63) puțin pe lângă poartă, reluare din 6 metri alături a lui Hurdubei (min. 69) și șut în portar al lui B. Ungureanu (min. 70), scăpat singur cu Drăghia.
Viorel Tănase și-a amintit că e 0-1 abia la 20 de minute după golul lui Pancu și a încercat să forțeze cu două vârfuri, Curiliuc și Predoiu. Cea mai mare ocazie i-a aparținut însă omniprezentului Hurdubei (min. 88), al cărui șut de la 16 metri a fost respins cu greutate de goal-keeper-ul rapidist.

RAPID: Drăghia – Voicu, Tânc, Păun, Nicolae Vasile – Coman (87 Doman), Selagea, Vali Negru (76 Lazea), Pancu – Ioniţă, Ciolacu (58 Cl. Herea). Antrenor: Viorel Moldovan.

SC BACĂU: Oltean – Luncanu, Burcă, Lozneanu, Sascău – Adăscăliței, Strugariu – Husein (81 Blănaru), Cl. Tudor (74 Curiliuc), Hurdubei – B. Ungureanu (74 Predoiu). Antrenor: Viorel Tănase.

Cartonașe galbene: V. Negru (min. 30), Pancu (min. 55), Voicu (min. 77), Cl. Herea (min. 90) – Burcă (min. 26), Hurdubei (min. 41), Sascău (min. 55), Husein (min. 66), Luncanu (min. 80), Adăscăliței (min. 90+3).

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti). Asistenți: Gabriel Ion Cătană (Târgovişte) şi Romică Bîrdeş (Piteşti).

2 comentarii la „Agentul Tănase 004 / Rapid București – Sport Club Bacău 1-0 (0-0)”

  1. Pleaca bai Tanase lasa-l pe altul care stie sa faca schimbari si sa aleaga un sistem de joc potrivit vrei sa joci ce joaca steaua ? Conducerea daca vrea intr-adevar sa faca performanta si nu fura curent ar trebui sa ia repede masuri ca altfel ne ducem in liga 3 si nici nu stiu daca indeplinim barem-ul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.