Viorel Tănase: ”Nu mă gândesc la demisie”

Viorel Tanase - declaratii
Vă prezentăm un interviu realizat cu antrenorul principal al formației Sport Club Bacău după înfrângerea cu Rapid.
Rep.: Ce poți să ne spui despre meci ?

Viorel Tănase: Am dominat prima repriză, ne-am creat multe situații de a marca, dar nu știu ce să zic, avem o neșansă cum n-am văzut. Nu-mi amintesc ca Rapidul să fi avut vreo situație de a marca înainte de gol. Atâta timp cât n-am dat-o în poartă la situațiile pe care le-am avut, știți cum e, fotbalul te judecă. Din punctul meu de vedere, e o victorie mincinoasă și cred că noi meritam măcar un egal.

Rep.: Crezi că a fost un gol de portar ?

V.T.: Nu știu, și-a așezat zidul târziu, s-au mocăit acolo… Nu știu, nu pot să mă pronunț acum, trebuie să văd pe video.

Rep.: Îți reproșezi ceva vizavi de schimbări, poate ai mutat târziu cu două vârfuri ?

V.T.: Îmi puneți mereu această întrebare cu schimbările. Nu-mi reproșez nicio schimbare, n-am mutat târziu, am mutat când a trebuit.

Rep.: Ai făcut-o la 20 de minute după gol…

V.T.: Păi atunci am simțit, câte ocazii am mai avut după aceea? Am simțit că putem egala și am forțat ultimele 20 de minute.

Rep.: Vei avea discuția de care spuneai, cu conducerea clubului ?

V.T.: Bineînțeles.

Rep.: Te gândești la demisie ?

V.T.: Nu.

3 comentarii la „Viorel Tănase: ”Nu mă gândesc la demisie””

  1. e zic ca trebuie sa te gandesti f serios la demisie acuma cat e la inceput de campionat si se mai poae salva cat de cat ceva altfel va fi belea.Super-conducerea echipei fantoma a bacaulu ar trebui sa ia masuri in caz ca se vrea performanta si nu se fura doar curent.(Aduceti-l pe Ghita Poenaru)

  2. Daca ai un minim gram de simt iti dai demisia singur fara sa mai astepti sa ti se ceara , cand stii ca echipa nu face 1 puct in patru meciuri , e simplu a iti dai seama ca trebuie schimbat ceva , da daca esti nesimtiti binenteles ca no sa te gandesti niciodata la demisie .

  3. care aveti tricouri,fulare,orice legat de fcm bacau sau de fosti jucatori ai bacaului contactati-ma va rog!cumpar orice aminteste de fcm bacau

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.