La pas / CSM București – Știința MD Bacău 22-31 (9-14)

Stiinta Bacau - CSM Bucuresti (15)
Vicecampioana a obținut sâmbătă seara un succes facil pe terenul unei formații tinere, care foarte probabil va lupta pentru evitarea retrogradării. Băcăuanii au pus rapid 4 goluri între ei și adversari, diferență care s-a menținut aproape toată prima repriză. După pauză, echipa lui Eliodor Voica s-a desprins puțin câte puțin, pe fondul unei apărări eficiente, și a obținut o victorie fără emoții.

”A fost un meci bun, în care am întâlnit o echipă tânără și ambițioasă, care a avut momente bune și foarte bune. Noi am început bine, am avut 4-0, iar apoi, în a doua jumătate a primei reprize, am comis unele greșeli tehnice. Repriza a doua a fost mult mai reușită, în special din punctul de vedere al problemelor pe care noi le-am avut până acum. Una peste alta, a fost o partidă cu o intensitate bună, dătătoare de speranțe pentru ambele echipe”, ne-a declarat Eliodor Voica.

Evoluția scorului: 0-2 (4), 0-4 (10), 2-6 (15), 4-8 (18), 7-11 (23), 8-12 (26), 9-14 (pauză), 12-20 (37), 13-22 (42), 14-24 (47), 18-27 (53), 22-31 (final).

CSM București: Iancu, Pop – Racoțea (4), Beșliu (3), Sâncelean (3), Stoica (3), A. Rotaru (3), Pătru (2), Nistor (2), Dedu (1), Sava (1), Macovei, Constantinescu. Antrenor: Robert Licu.

ȘTIINȚA: Tamaș, Șelaru – Tărîță (5), Ghiță (4), Păunică (4), Celestin (3), Bondar (2), Johannson (2), Ramba (2), Fenici (2), Da Silva (2), Dospinescu (2), Iancu (1), I. Rotaru (1), Rusia (1). Antrenor: Eliodor Voica.

8 comentarii la „La pas / CSM București – Știința MD Bacău 22-31 (9-14)”

  1. Domnule Voica, ce aveti cu Marius Bondar? De ce mereu il scoateti la prima greseala ? de ce cand il bagati in teren nu il jucati? a fost golgheter-ul echipei in ultimii ani si este unul din simbolurile acestei echipe.

  2. asa cum trebuie sa fie la o echipa profesionista, nimeni nu are garantat locul de titular … daca vor sa joace sa traga la antrenamente, nu sa joace numele si trecutul pt ei

  3. e vorba ca mereu Marius Bondar e schimbat la prima ratare sau prima pasa gresita…mi se pare un subiectivism deranjant de-acum pentru ca numai lui i se intampla asta.

    1. Se intampla tuturor… Si lui shota, si rotaru n-a inceput titular toate meciurile, asta e si ideea in a avea o banca buna, ca sa joace oricine e in lot… Lasati preferintele personale pt echipele proprii ca aici nu mai e ca la juniori

  4. Va rog nu mai aprobati commenturi de la unii copii puerili care cred ca se duce o lupta impotriva mea!dupa aia or sa creada ca eu dau astfel de commenturi si nu e deloc adevarat!de asemenea nu tin nici sa apara commentul asta dar as vrea sa stie lumea ca am vb cu dumneavoastra si ca sunt impotriva a ce zice acel „suporter” multumesc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.