Locul 2 la Buzău pentru voleibaliștii de la Știința


Cu două săptămâni înainte de debutul Diviziei A2 de volei masculin, Știința Bacău a participat la un turneu de verificare la Buzău, alături de trei dintre viitoarele colege de serie. Competiția a avut o regulă oarecum ciudată, aceea ca toate meciurile să se dispute pe durata a patru seturi, motiv pentru care s-au înregistrat și rezultate de egalitate. Echipa băcăuană a pierdut în fața celor de la Arcada Galați cu 3-1, a câștigat cu același scor partida cu Rapid București și a terminat la egalitate, 2-2, cu gazdele de la Dacia Buzău. Aceste rezultate au făcut ca Știința Bacău să ocupe locul al doilea la finalul turneului, care a fost câștigat de Arcada Galați.
Sextetul de bază folosit de antrenorii Cornel Păduraru și Eusebiu Țurcanu a fost următorul: Codruț Martin, Laurențiu Marciu, Roberto Lazăr, Andrei Sărăcuțu, Andrei Gal, Dan Bitire, Valentin Iagăru – libero. Au mai evoluat: Dan Florea, Vlad Farcaș, Andrei Ursache, Florin Vasiliu, Codrin Cernov și Victor Lazăr.

Campionatul Diviziei A2 de volei masculin va începe sâmbătă, 6 octombrie, Știința Bacău urmând să evolueze în deplasare, la CS Niro Guard București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.