LPS Piatra Neamț – CSM Bacău 18-39 (9-17), în Divizia A de handbal masculin


Handbaliștii de la CSM Bacău și-au dorit probabil să abordeze derby-ul de sâmbătă, cu CSM Călărași, din postura de lideri și au obținut o victorie zdrobitoare la Piatra Neamț în etapa intermediară de miercuri. Chiar dacă Sebastian Hagiu a folosit în majoritatea timpului cea de-a doua garnitură, probabil pentru a nu risca vreo accidentare, diferența de valoare dintre cele două formații a fost uriașă, reflectându-se ca atare pe tabela de marcaj. ”Am încercat să le dau o șansă și celor care au jucat mai puțin, dar majoritatea m-au dezamăgit, fiindcă nu și-au respectat sarcinile de joc. Chiar dacă am avut 17-9 la pauză, am avut totuși în față o echipă de juniori”, ne-a spus antrenorul Sebastian Hagiu. De notat că 14 dintre cei 15 jucători de la CSM Bacău și-au trecut numele pe lista marcatorilor, inclusiv portarul Valeriu Erhan, autor al unui gol din poartă-n poartă.
CSM Bacău: Erhan 1, Bobeică – Zacaciurin 10, Rață 5, Tărîță 4, Bahan 3, Bulov 3, Moisă 3, Cotinghiu 2, M. Bujor 2, Carali 2, Vartic 1, Butnaru 1, Liță 1, Macovchin 1. Antrenor – Sebastian Hagiu.

În etapa viitoare, a III-a, CSM Bacău va juca pe teren propriu împotriva unei echipe care și-a anunțat ca obiectiv promovarea, CSM Călărași, partidă care va avea loc la Sala Sporturilor sâmbătă, de la ora 17.

2 comentarii la „LPS Piatra Neamț – CSM Bacău 18-39 (9-17), în Divizia A de handbal masculin”

  1. toti sunt bravo.zacaciurin bravo c ainceput in ultimul timp sa-si arate joaca.da oricum sunt jucatori mai buni ca el.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.