Stoica trimis la echipa a doua, Sport Club Bacău trece pe ”Municipal”


Cele trei înfrângeri consecutive înregistrate în campionat și Cupa României n-au rămas fără efecte la Sport Club Bacău. Fundașul central Florin Stoica (21 de ani) a fost expediat la echipa a doua din cauza evoluțiilor slabe, dar și a comportamentului său agresiv la adresa arbitrilor. De altfel, fotbalistul de la Sport Club are mari carențe de comportament, el având probleme cu toți antrenorii cu care a lucrat la Bacău. Plecarea lui Stoica lasă un loc liber pentru un jucător sub 21 de ani (la Liga a III-a este obligatorie folosirea a trei astfel de fotbaliști) pentru dificilul joc de vineri, de la Roman.

Altfel, starea precară a gazonului de pe ”Letea”, care s-a prezentat deplorabil la înfrângerea cu CSM Moinești, i-a determinat pe oficialii clubului băcăuan să decidă ca echipa să dispute de-acum înainte partidele de pe teren propriu pe stadionul ”Municipal”. Acest lucru se va petrece tocmai pe 26 octombrie, în etapa a IX-a, când Sport Club Bacău va juca acasă cu Ceahlăul II Piatra Neamț.

4 comentarii la „Stoica trimis la echipa a doua, Sport Club Bacău trece pe ”Municipal””

  1. Asa e Robert,dar din pacate FCM joaca pe terasa la sechelariu,eu nu am acces acolo…daca vreau sa vad un meci,sant obligat sa ma duc la SC !

  2. Trebuie(a) sa spunem cu totii NU politicii in FOTBAL de la inceput si NU acum cand s-a ajuns unde s-a ajuns !
    Si ca sa „citez” pe cineva tot de pe acest site.. vom avea FOTBAL in BACAU.. peste ANI LUMINA.. caci din cate se vede (iar acum sa citez un manelist).. „MERGE BINE AFACEREA” !!!
    ps: AGAINST mODERN FOOTBAL !!!

  3. din pacate fotbalul bacauan nu mai exista…..poate v-a reusi Domnul Lovin si cu Viorel Tanase sa aduca fotbalul bacauan acolo unde ii e locul 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.