Fără replică / Știința Bacău – Dinamo București 0:3 (-20, -17, -21), în Cupa României la volei feminin


Voleibalistele de la Știința Bacău n-au depășit șocul pierderii finalei Diviziei A1 și au cedat fără drept de apel partida din semifinalele Cupei României cu Dinamo, disputată la Piatra Neamț. Cu excepția primului set, în care s-au desprins după 19-19, bucureștencele n-au avut mari emoții și s-au calificat în finală mult mai ușor decât s-ar fi așteptat. Echipa băcăuană, lipsită de aportul Alexandrei Sobo, a alternat puținele momente foarte bune cu numeroase greșeli și după cum s-a prezentat ar fi pierdut probabil și în fața celor de la Unic.
Știința Bacău încheie astfel un sezon în care a obținut pentru a doua oară consecutiv titlul de vicecampioană, ceea ce nu e totuși puțin lucru, și rămâne de văzut strategia adoptată de Florin Grapă pentru viitorul sezon, în care mai mult ca sigur echipa băcăuană va lupta din nou pentru locul 1.

ȘTIINȚA: Polishchuk, Herlea, Lupu, Breban, Elisei, Hosu-Bălțatu, Manu – libero. Au mai jucat: Miclea, Faleș și Bîrzan. Antrenor: Florin Grapă.

DINAMO: Mincă, Mendes, Ștefan, Koleva, Marcovici, Wojcieska, Dimeny – libero. Au mai jucat Simanic și Baciu. Antrenor: Branko Kovacevic.

3 comentarii la „Fără replică / Știința Bacău – Dinamo București 0:3 (-20, -17, -21), în Cupa României la volei feminin”

    1. …înseamnă că știai de la început că un comentariu ca acela nu va fi publicat. Mulțumim oricum !

  1. Nu vorbesc decat de faptul ca un antrenor este batut in cuie pe vecie la Bacau, ca o echipa in care intra bani, termina mereu pe locul doi, jucand ultimele meciuri in dorul lelii, si ca e timpul sa investim si in voleiul de baieti. Multumesc si eu, dar de cenzura mi-e greata

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.