Avancronică: Știința MD Bacău – HCM Constanța (vineri, ora 18.00)


Să înceapă show-ul! Lipsite de apăsarea vreunui obiectiv pe final de sezon, primele două clasate din Liga Națională de handbal masculin vor face spectacol vineri după-amiază, în Sala sporturilor din Bacău. Sau cel puțin așa crede Eliodor Voica. ”Suntem primele două echipe ale campionatului, la o diferență relaxantă de următoarele clasate și ar fi mai bine pentru ambele echipe și pentru handbalul nostru să ieșim frumos din scenă, cu un spectacol pe cinste”, a spus antrenorul Științei după victoria de sâmbătă, de la Timișoara.
Știința Municipal Dedeman Bacău se află foarte aproape de finalul celui mai bun sezon intern din istoria echipei, obținând în premieră titlul de vicecampioană, dar Colin Voica a spus răspicat că își dorește și un trofeu, respectiv Cupa României. Până atunci, băcăuanii își doresc enorm să le administreze campionilor prima înfrângere din campionat, lucru care le stă la îndemână, atât prin valoarea jucătorilor, cât și datorită tradiției. HCM Constanța n-a câștigat niciun meci oficial la Bacău în ultimii 5 ani.

Derby-ul Ligii Naționale de handbal masculin va fi arbitrat de buzoienii Vasile Pavel și Marian State, fiind programat vineri după-amiază fiindcă televiziunea care deține drepturile și-a adus aminte și de handbalul masculin românesc. Precizăm că echipele din Liga Națională de handbal masculin nu primesc niciun ban din drepturile de televizare, fapt probabil unic în lume.

Un comentariu la „Avancronică: Știința MD Bacău – HCM Constanța (vineri, ora 18.00)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.