Costel Enache: „Văd că e o surpriză mare aici ca echipele adverse să-şi apere şansele”


La finalul partidei cu S.C. Bacău, l-am urmărit pe antrenorul echipei Petrotub Roman până la uşa autocarului, unde a declarat: „A fost un meci încins, cu mari ambiţii de ambele părţi. Văd că e o surpriză mare aici ca echipele adverse să-şi apere şansele şi mă surprinde lucrul ăsta. Nu ştiu de ce ar putea deranja pe cineva că ne apărăm corect şansele, avem şi noi obiectivele noastre şi cred că putem ajunge în partea superioară a clasamentului. Chiar a fost surpriză pentru mine răbufnirea nervoasă a adversarilor de la sfârşitul jocului. Probabil că e o metodă nouă pe care eu nu-am învăţat-o şi trebuie să mă pun la punct cu astfel de practici, ca să nu mai fiu surprins.”
În ceea ce prveşte jocul, Costel Enache a afirmat: „Sigur că şi starea terenului a afectat jocul, a fost un meci în care echipa care a marcat prima a şi câştigat, aşa cum eram convins că se va întâmpla. Din păcate, cei care au făcut-o au fost adversarii, iar faptul că am pierdut e un regret enorm pentru mine.”
Referitor la arbitrajul brigăzii ialomiţene, antrenorul Petrotubului a spus: „Pentru o asemenea prestaţie, nici nu are rost să-mi consum cuvintele. A fost efectiv bulversantă şi halucinantă acea brigadă, nişte oameni slabi, care s-au pierdut şi care, din punctul meu de vedere, n-au nicio perspectivă în arbitraj. „

2 comentarii la „Costel Enache: „Văd că e o surpriză mare aici ca echipele adverse să-şi apere şansele””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.