Initia Hasselt a ajuns în Bacău


Belgienii de la Initia Hasselt au ajuns la Bacău vineri seara, în jurul orei 19, şi s-au oprit direct la Sala sporturilor, acolo unde echipa a efectuat un prim antrenament. Drumul de la aeroport până în Bacău n-a fost lipsit de peripeţii, pe şoseaua dintre Ploieşti şi Mizil circulaţia fiind îngreunată de un grav accident de circulaţie. Conducătorii grupării din Belgia au fost încântaţi de „prestaţia” şoferului care i-a transportat de la aeroport către Bacău, alintându-l „Schumacher”.
Delegaţia belgiană a fost plăcut impresionată de Sala sporturilor din Bacău, fiind foarte curioşi dacă aceasta se va umple la meciul de sâmbătă, dintre Ştiinţa şi Initia. Am mai aflat că echipa din Hasselt nu are în componenţă niciun jucător profesionist, majoritatea jucătorilor belgieni fiind studenţi. De altfel, în tot campionatul belgian de handbal nu evoluează decât doi jucători profesionişti, ambii din Macedonia. Ca o curiozitate, patru dintre componenţii formaţiei belgiene beneficiază, din partea sponsorului principal al echipei, de dreptul de a utiliza cu titlu gratuit maşini produse de respectiva firmă, fără a le avea, însă, în proprietate.
Sâmbătă, de la ora 11, Initia Hasselt are programat ultimul antrenament dinaintea manşei secunde a 16-imilor Challenge Cup, cu Ştiinţa Bacău, partidă care va începe la ora 17.

2 comentarii la „Initia Hasselt a ajuns în Bacău”

  1. intradevar soferul este un “Schumacher”. al Bacaului, si poate unul dintre cei mai buni soferi din Romania.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.