Oaspeţii sunt interzişi la conferinţele de presă de pe „Letea”


Din păcate, cei de la Sport Club Bacău n-au învăţat încă o regulă elementară referitoare la conferinţele de presă, deşi beneficiază de personal pregătit la şcoli înalte.
Gruparea manageriată de Ciprian Panait refuză cu obstinaţie să-i invite şi pe antrenorii echipelor oaspete, considerând, probabil, că aceştia ar trebui să caute singuri sala de conferinţe. Mai mult, antrenorul Sport Clubului a oferit o explicaţie şocantă pentru faptul că reprezentanţii Petrotubului n-au venit la conferinţa de presă: „Nu vin, că nu sunt obişnuiţi, e normal.” Greu de crezut, ţinând cont de faptul că antrenorul Costel Enache are câteva sute de meciuri în prima divizie şi n-a avut nicio problemă în a acorda declaraţii la uşa autocarului.
Din cauza acestui gest, dar şi a atitudinii voit arogante şi ironice pe care a avut-o la adresa presei, nu vom publica opinia despre meci a lui Ciprian Panait.

Un comentariu la „Oaspeţii sunt interzişi la conferinţele de presă de pe „Letea””

  1. Domnul Panait este un frustrat, care face o favoare Bacaului, in mintea domnieie sale, lasind Bucurestiul pentru Liga a III-a. Fotbalistic, este o nulitate pe linga Costel Enache, unul dintre foarte rarii gentlemani ai fotbalului. Uitati-va ce a facut la Roman, din nimic, pe cind domnul Panait niciodata nu o sa-si depaseasca conditia de antrenor de mina a treia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.