Despre ce fel de criză vorbim ?

Inevitabilul s-a produs, din păcate, iar Bacăul a ajuns în centrul atenţiei lumii fotbalului românesc printr-un scandal care a lăsat oraşul fără echipă în Liga a II-a. E inutil să încercăm a descurca iţele unei afaceri ale cărei dedesubturi le cunosc cei care sunt în mijlocul ei.
Un lucru e cert:ne-am făcut de băcănie, iar şacalii de pregătesc să joace ţonţoroiul pe cadavrul unei echipe de tradiţie. Nici măcar nu-s de condamnat, atâta timp cât muzica e asigurată de taraful din Bacău. Că pute a manele, ce mai contează? Circ să fie!
Multă lume va pune evenimentele din aceste zile pe seama crizei financiare fără precedent pe care o traversăm. Nimic mai fals. Scandalul în care a fost târâtă echipa-fanion a Bacăului are, din nefericire, cu totul alte conotaţii. A le desluşi e inutil fiindcă, nu-i aşa?, dacă te bagi în troacă te mănâncă porcii.
Rămâne doar întrebarea: vă place ce-aţi făcut, domnilor ?

5 comentarii la „Despre ce fel de criză vorbim ?”

  1. deci „nesimtitii” or sa trebuiasca sa dea ochii cu noi BACAUANII…..aceata a fost echipa noastra a municipiului nu o afacere de a lor…ar trebui sa bage ochii in pamant si sa ne multumeasca ca i’am suportet pana cand s’a ajuns la „decesul” FCM’ului…!R.I.P. FCM BACAU 1950-2010!Damiane iti uram „multa sanatate” javra!

  2. N-ai vrea sa dezvolti subiectul mai bine intr-un articol pentru ca eu habar n-am despre ce este vorba. Pacat ca o echipa care juca odata finala Cupei Romaniei este acum in Liga a III-a si cine stie unde va ajunge de acolo.

    Poate ca vor cuceri titlul cand voi fi eu presedintele clubului. :-))

  3. Cu voia Dumneavoastra reformulez intrebarea…va place acum domnule sechelariu ? va simtiti comfortabil ? inima dumneavoastra e mai linistita acu cand va-ti definitivat opera ?

  4. Nu este nicio pierdere.Echipa provine din Dinamo Brasov o rusine a fotbalului romanesc.Aveti fotbal adevarat la Vaslui asa ca puteti veni sa vedeti fotbal pe paine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.