S-a terminat: FCM Bacău – Dunărea Galaţi 0-3 !

Anunţul făcut vineri de preşedintele Relu Damian s-a concretizat sâmbătă dimineaţă: FCM Bacău a bifat cea de-a doua neprezentare din actuala ediţie de campionat şi va fi retrogradată în Liga a III-a!
Cu toate acestea, la ora meciului, atât jucătorii băcăuani, cât şi cei de la Dunărea Galaţi, se aflau în incinta „Municipalului” băcăuan. Elevii lui Gheorghe Poenaru au încercat până în ultimul moment să-l convingă pe preşedintele Damian să-i lase să evolueze, însă şeful FCM-ului a fost de neînduplecat.
Componenţii grupării băcăuane au fost anunţaţi să se prezinte luni, la ora 10.00, la stadion, atunci când se vor întâlni, probabil, cu conducătorii şi vor afla ce-i aşteaptă în continuare.
În urma acestei neprezentări, deşi retrogradase matematic cu două etape înainte de finalul actualei ediţii de campionat, formaţia Gloria Buzău va rămâne în cel de-al doilea eşalon fotbalistic.

Un comentariu la „S-a terminat: FCM Bacău – Dunărea Galaţi 0-3 !”

  1. pe data de 12 martie 2010 aparea urmatorul articol:
    „Dupa desfiintarea Cetatii Suceava, un nou club din Moldova este aproape de a-si incheia activitatea. Conform surselor GazetaSV, dupa antrenamentul de astazi, jucatorii echipei FCM Bacau au fost instiintati ca sunt liberi sa isi caute echipe.” aici: http://www.gazetasv.ro/index.php?s=ViewArticle&id=2927
    LUCRU CARE A ADUS NENUMARATE INJURII MAI ALES DINSPRE ORASUL BACOVIAN DE LA MALUL BISTRITEI….

    ne pare rau ca am avut dreptate!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.