BEŢE ÎN ROATE PENTRU ŞTIINŢA

După pauza cauzată de retragerea din campionat a formaţiei CSM Medgidia, pentru handbaliştii de la Ştiinţa urmează un program de foc. Primul meci oficial e cel de campionat, de la Timişoara, programat duminica viitoare.
Din păcate, gazdele n-au fost de acord cu programarea jocului vineri sau sâmbătă, un refuz fără motiv. Sau mai bine spus tradiţionalul „uite-aşa, de-al naibii”.
În aceste condiţii, Federaţia Română de Handbal insistă pentru reprogramarea meciului cu campioana HCM Constanţa pe 24 martie, dar în aceeaşi săptămână băcăuanii au meci de Challenge Cup la Lisabona. Ştiinţa a propus disputarea meciului cu Constanţa pe 7 aprilie, dar federalii nu sunt de acord, pentru că, vezi Doamne, pe 6 e stabilită reunirea lotului naţional. Conducerea echipei băcăuane speră într-o înţelegere cu HCM Constanţa pentru ca partida să aibă loc, totuşi, în aprilie.
Şi pentru că toate acestea nu erau de ajuns, cei de la sala sporturilor din Bacău carotează şi ei, probabil involuntar, echipa de handbal masculin. Ba nu lasă fotografii pe marginea terenului, ba nu lasă publicul la meciuri, ba, mai grav, nu întreţin parchetul proaspăt montat şi se pare că deja au început să apară semne de degradare !
Nu ne rămâne să sperăm decât în materializarea zicalei „tot răul spre bine” şi… să vină Cupa (Challenge) la Bacău !

5 comentarii la „BEŢE ÎN ROATE PENTRU ŞTIINŢA”

  1. Chestia cu publicul cred ca trebuie intrebat mai ales Otto Hell, care nu a dorit public; a transmis domnia sa acest ,,ordin”.Asa ca…

  2. Asta e chiar tare. Pana si pentru inchiderea portilor la sala il scoateti vinovat pe Otto. Ridicol !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.