Handbal, Challenge Cup: S-au stabilit datele sferturilor de finală

Au fost anunţate datele de disputare a celor două partide contând pentru sferturile de finală ale Challenge Cup, dintre Ştiinţa MD Bacău şi Sporting Lisabona.
Astfel, meciul tur, care va avea loc la Lisabona, în „Pavilhao do Complexo Desportivo Muncipal do Casal Vistoso” va avea loc duminică, 28 martie, de la ora locală 17.00 (19.00 ora României). Partida va fi arbitrată de suedezii Michael Johansson şi Jasmin Kliko, care vor fi supervizaţi de delegatul EHF Luis Colmenero (Spania).
Returul din Sala sporturilor Bacău se va disputa sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 13.30 şi va fi condus de o brigadă din Austria, alcătuită din Radojko Brkic şi Andrei Jusufhodzic, în timp ce delegat EHF va fi turcul Bilge Soylu. La această partidă, intrarea publicului va fi liberă. „Va fi Sâmbăta Mare şi vrem să facem acest cadou publicului băcăuan şi să sperăm că vom sărbători cu toţii o mare performanţă a sportului băcăuan. Şi-aşa, noi nu vedeam niciun ban de la bilete, deşi plătim totul, de la jandarmi până la ambulanţă”, a declarat managerul Dorel Sanie pentru bacaulsportiv.ro.

Un comentariu la „Handbal, Challenge Cup: S-au stabilit datele sferturilor de finală”

  1. Hai ba lasa– ce bani sa vezi de la bilete? creaza o structura de marketing ca sa faci banii in sport .Crezi ca aia de afara se bazeaza pe biletele vindute ? nici 5% $$$$ nu reprezinta banii vinduti la bilete in majoritatea sporturilor .( DO THE MATH)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.