Fotbal, Liga a III-a / Înfrângere în deplasare pentru CSM Bacău

CSM Bacău a pierdut sâmbătă, în cadrul etapei a VIII-a a seriei a II-a din eșalonul al treilea, pe terenul unei echipe aflate pe podium, CSM Râmnicu Sărat. Cu toate acestea, băcăuanii n-au făcut un joc rău, însă au plătit tribut erorilor individuale. Astfel, gazdele au deschis scorul în minutul 10 prin Socol, după o eroare a portarului Bartok, pe fondul unui joc curajos al băcăuanilor, care n-au reușit să înscrie. Antrenorul Giani Florian a efectuat două schimbări la pauză, pentru a impulsiona jocul, însă tot gazdele au înscris, de două ori: Socol a făcut ”dubla” în minutul 49, la capătul unui contraatac, în urma unui corner al oaspeților, iar Cazan a stabilit scorul final, 3-0, în minutul 62, după o acțiune personală.

Continuăm să plătim tribut greșelilor individuale și de grup, dar eșecul este 100% al antrenorului ! Suntem obligați să luăm 6 puncte din următoarele două meciuri, cel mai important fiind cel de sâmbătă, cu Valea Mărului, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm. Giani Florian (antrenor CSM Bacău)

În partida de la Râmnicu Sărat, CSM Bacău a jucat în alcătuirea: Bartok – Maxim, Mocanu, Manta, Prențu –  Strat, Ungurenașu (46 Preda) -Nicodim, Toma (46 Ciobanu), Antal (75 Popa) – Priboi (88 Mindirigiu). Sâmbătă, 7 noiembrie, în ultima etapă a turului, CSM Bacău va juca pe teren propriu (la Letea Veche !) cu Avântul Valea Mărului, echipă care i-a depășit la golaveraj pe băcăuani, aflați acum pe locul 8.

Foto: Facebook CSM Râmnicu Sărat – Supporter

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.