Volei feminin / Primul meci, prima victorie pentru Știința

Știința Bacău a obținut o victorie de 3 puncte la debutul în noua ediție a primului eșalon feminin, câștigând cu 3-1 partida cu gazdele de la CSU Medicina CNUE Târgu Mureș. Începutul partidei n-a fost, însă, unul reușit pentru băcăuance, care au făcut un prim set slab, în care nu le-a ieșit mai nimic, iar asta se reflectă și în categoricul 25-15 pentru adversare. Setul al doilea a început cu 3 puncte consecutive făcute de fetele lui Florin Grapă cu blocajul, iar fața jocului s-a schimbat, Știința îmbunătățindu-și evoluția simțitor. Singurele momente când mureșencele au pus probleme au fost cele în care au servit bine, iar preluarea băcăuancelor n-a permis o fază de construcție solidă. În cele din urmă, Știința a câștigat clar următoarele trei seturi, la 16, 17 și 18 și va juca duminică, de la ora 18, cu CS Medgidia.

S-a văzut tracul debutului de sezon, însă e bine că am câștigat în condițiile în care n-am făcut cel mai bun joc de care suntem în stare. Sper într-o victorie și duminică, împotriva Medgidiei, astfel încât să ne întoarcem acasă cu două succese. Florin Grapă (antrenor Știința Bacău)

Știința Bacău a evoluat în alcătuirea: Ciocian, Cikiriz, Koleva (foto), Kasprzak, Faleș, Veljkovic, Dzikowicz – libero. Au mai jucat: Dițu, Blazevic, Matanie, Ciucu – libero. Antrenori: Florin Grapă, Aurel Cazacu.

Foto: Victor Eugen Mihai

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.