Doliu în fotbalul băcăuan / Sorin Condurache a murit în Anglia

Fotbalul băcăuan este lovit din nou de un deces prematur. În vârstă de 49 de ani, împliniți cu o lună în urmă, fostul fotbalist al lui FCM Bacău, pentru care a jucat 250 de partide, a suferit un stop cardiac în Anglia, unde se afla la muncă.

Sorin a fost un model din toate punctele de vedere, și sportiv și uman. Un băiat extraordinar, dedicat profesiei și familiei cum rar se mai poate vedea în ziua de azi. Este incredibil ce s-a întâmplat – Gheorghe Poenaru pentru Desteptarea.ro.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Un comentariu la „Doliu în fotbalul băcăuan / Sorin Condurache a murit în Anglia”

  1. „Rudi Voller” al Bacaului, si dupa infartisare si dupa joc, a plecat destul de tanar. Daca in Bacau mai erau 2-3 echipe, ca altadata, si nu pleca, oare lucrurile ar fi fost altfel ? Acelasi lucru se poate spune si despre alti fotbalisti/antrenori care nu au o siguranta in societatea romaneasca actuala, in fotbalul actual sau, mai precis, in ceea ce a mai ramas din el. Cand societatea nu-ti poate aduce prea multe uneori (sau de multe ori), acesti oameni ne-au adus bucurii, ne-au creat emotii, am trait momente din viata in comun, cu aceleasi sperante sau indepliniri, toate acestea pentru comunitatea noastra locala sau pentru fotbalul romanesc. Fotbalul este un fenomen social ce ne tine „in priza”, pe stadioane sau la TV, de care multi dintre noi au nevoie. Altii merg la teatru, la circ, la spectacole. Suporterii din fotbal ne uitam la ARENA cu iarba. In care unul dintre „actorii” ei nu mai este… Dumnezeu sa-l odihneasca, … „in loc cu verdeata” !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.