Handbal masculin, Divizia A / CSSM Bacău – Atletico Alexandria 38-29 (20-12)

Partida care a opus sâmbătă primele două clasate din seria A a eșalonului secund n-a fost altceva decât un galop de sănătate al formației pregătite de Gabriel Armanu. Un galop care a început în secunda 15, cu golul lui Juverdianu, continuat cu o splendidă aeriană marca Broască – Hanțaru (în minutul 7) și, mai apoi, cu o superioritate netă a băcăuanilor. Cu Dragoș Hanțaru în mare formă, el fiind, din păcate, și ținta a numeroase durități ale oaspeților, prea puțin sancționate, lidera seriei și-a trecut în cont alte trei puncte în cursa către Liga Națională. Iar dacă scorul final a fost atât de strâns, aceasta s-a datorat atât lejerității cu care gazdele au tratat faza de atac în repriza a doua, cât și faptului că, în utlima parte a jocului, Gabriel Armanu a rulat tot lotul avut la dispoziție. Un alt personaj care a ieșit în evidență a fost un Abramburel al arbitrajului, romașcanul Ciprian Murariu ale cărui decizii au fost în dese rânduri în violentă contradicție cu regulamentul, împricinatul stârnind și nervi și hohote de râs.

CSSM Bacău: Rusu, Crăciunescu – Hanțaru 9 goluri, Drăgan 5, Juverdianu 4, Gal 4, Broască 3, Atănăsoaei 3, Kurtes 2, Ionescu 2, Cotinghiu 2, Păunică 1, Dumitriu 1, Păunescu 1, Burbulea 1, Voicu. Antrenor: Gabriel Armanu.

Alexandria: Petrilă, Virgil – Hoinaru 7, Păruș 7, Ungar 5, Hodorogea 4, Dumitrana 3, Stan 2, Dobrincu 1, Stoian, Bragadireanu, Grosu. Antrenor: Liviu Candidatu.

Etapa viitoare este programată pe 5 noiembrie, când băcăuanii vor juca în deplasare, la CSU Danubius Galați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.