Sâmbătă se pun în vânzare biletele la Aerostar – Dinamo

Clubul Aerostar Bacău a anunțat că va pune în vânzare, începând de sâmbătă, biletele pentru partida cu Dinamo București, contând pentru 16-imile Cupei României. Meciul va avea loc joi, 26 octombrie, de la ora 21, pe stadionul ”Ceahlăul” din Piatra Neamț. Biletele se vor vinde de sâmbătă, 21 octombrie, ora 12, în incinta Arena Mall Bacău. Prețurile sunt de 15 lei la Tribuna 0 și 10 lei la Tribunele I și a II-a.

2 comentarii la „Sâmbătă se pun în vânzare biletele la Aerostar – Dinamo”

 1. A murit Sorin Condurache, fost fotbalist FCM Bacău !
  Conform RomaniaTV, fostul fotbalist lucra in Anglia si a fost gasit decedat, iar Daniel Bogdan, fostul portar al Bacaului, a confirmat pe pagina personala de Facebook faptul ca Sorin Condurache a suferit un stop cardiac.
  Sorin Condurache și-a început cariera de fotbalist la clubul FCM Bacău, pentru care a jucat nu mai puțin de 250 de meciuri în Liga I, precum și două meciuri în Cupa Cupelor UEFA.
  A participat și la lotul național de juniori UEFA în perioada 1983-1987 și a jucat o finală de Cupǎ a României împotriva celor de la Universitatea Craiova.
  De asemenea, golul înscris de către Sorin Condurache împotriva celor de la Dinamo, in deplasare (Dinamo – FC Selena = 0-1), i-a facut pe ”câini” să piardă titlul în 1992, acesta revenind echipei Steaua.

 2. Clasamentul Adevarului:
  1-3. Liesti +7 (27-10)
  Aerostar +7 (20-7)
  M.Ciuc +7 (17-10)
  4. Harman +4
  5. Otelul +3
  6. Roman +2
  7-9.Rasnov +1
  Focsani +1
  Radauti +1

  Aerostar e singura echipa NEINVINSA (din serie) !
  Harman, M.Ciuc si Liesti au obtinut cate 3 puncte foarte usor in deplasare, la Pascani, respectiv (urmatoarele doua) Metalosport Gl., echipe fara nici un punct.
  La urmatoarea neprezentare, Metalosport Gl. va fi exclusa, iar punctele pe care le-au castigat echipele cu Metalosport vor fi scazute. In Clasamentul Adevarului, astfel, vor pierde cate 3 puncte: M. Ciuc, Rasnov, Roman, Liesti.
  Harmanul, in afara victoriei in deplasare la Pascani, a mai obtinut o alta victorie usoara, in deplasare la Odorheiu-Secuiesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.