Declarații după Sport Club Bacău – Gloria Buzău 1-0

Razvan Adascalitei si Cristian PopoviciCum antrenorul oaspeților, Ion Viorel, a lăsat bunul simț la Buzău și a refuzat să participe la conferința de presă, în fața ziariștilor au venit antrenorul gazdelor și autorul unicului gol al partidei.

Cristian Popovici: ”Era un meci foarte important pentru noi, prin prisma faptului că veneam după 4 victorii consecutive și după un efort extraordinar făcut de jucători în meciul cu Craiova. Faptul că am jucat miercuri 120 de minute a fost un inconvenient pentru noi, în condițiile în care Buzăul n-a fost în aceeași situație. Aveam nevoie măcar de 80% din determinarea băieților de miercuri, iar ei au reușit să se mobilizeze exemplar. Consider că am făcut un joc bun, chiar dacă, în anumite momente, Buzăul a pus o anumită presiune pe noi, însă fără a-și crea ocazii deosebite, cu o singură excepție. Poziția Buzăului din clasament nu reflectă valoarea lor și cu siguranță că ne vom lupta cu ei pentru unul din primele 6 locuri. Înainte de acest meci, am apelat la conștiinciozitatea jucătorilor, pe care i-am întrebat dacă au probleme după jocul cu Craiova. Drugă a avut o contractură în finalul meciului de cupă și am decis că e mai bine să-l menajăm, în condițiile în care aveam nevoie de jucători apți pentru 90 de minute. La fel a fost și situația lui Dumitriu, care a acuzat o stare de oboseală. A fost o colaborare deschisă cu jucătorii, chiar și cu ei care jucaseră cu Craiova, iar azi n-ai făcut parte din lot, fiindcă am fost nevoit să introduc 4 juniori.”

Răzvan Adăscăliței: ”Nu a fost greu să ne motivăm după un meci cum a fost cel cu Craiova, noi trebuie să fim mereu motivați pentru a câștiga și a ne îndeplini obiectivul. Referitor la Cupa României, mi-aș dori să cădem cu o echipă astfel încât să putem juca aici, acasă, la Bacău. Noi luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maxim, iar la sfârșit vom vedea unde vom fi.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.