Săptămână de foc pentru sportul băcăuan

Miercuri, va fi ziua handbalului în Sala sporturilor din Bacău, unde, începând cu ora 14, se vor disputa trei partide. Primele vor juca handbalistele de la Știința, care vor întâlni formația Spartac București, într-un meci contând pentru etapa a 25-a a Diviziei A. De la ora 16, Știința MD II Bacău va întâlni pe CSU Bucovina II Suceava, în etapa a 24-a a Diviziei A la handbal masculin. În meciul-vedetă al zilei, Știința Municipal Dedeman Bacău va juca împotriva echipei Steaua București, de la ora 18, într-un meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii Naționale.

Începând de miercuri, la Buzău, voleibaliștii cadeți de la CSS Bacău vor participa la turneul final al Campionatului național, alături de echipele CSS 2 UKRO Baia Mare, CSS LAPI Dej, CSS Buzău, CSS CFR București și CSS Nicu Gane Fălticeni.

Joi și vineri, voleibalistele de la Știința Bacău dispută la Constanța meciurile 3 și 4 ale finalei Diviziei A1, cu Tomis. După primele două meciuri, scorul e 1-1, astfel încât elevele lui Florin Grapă trebuie să câștige un joc pe malul mării, pentru a aduce meciul decisiv la Bacău.

De vineri până duminică, hadbaliștii juniori I de la Știința MD Bacău vor lupta la Pitești pentru a se califica la turneul final, împreună cu formațiile CSM Sf. Gheorghe, LPS Brăila și CS H&V Pitești.

Vineri, de la ora 17, etapa a 24-a a Ligii a III-a la fotbal programează două meciuri interesante în Bacău: FCM – Petrotub Roman și Aerostar – Rapid CFR Suceava.

Sâmbătă, de la ora 17, handbaliștii de la Știința Municipal Dedeman Bacău vor ataca o calificare istorică în finala Challenge Cup, în returul cu RK Cimos Koper, băcăuanii având de recuperat un handicap de 7 goluri.

Tot sâmbătă, de la ora 11, handbalistele de la Știința Bacău vor evolua în deplasare, pe terenul liderei seriei A din eșalonul secund, CSM Ploiești. Update: partida a fost amânată pentru marți, 3 mai.

Duminică, selecționata de fotbal U 16 a județului Bacău va disputa prima manșă a sferturilor de finală din Campionatul național, urmând să întâlnească în deplasare selecționata județului Brașov.

3 comentarii la „Săptămână de foc pentru sportul băcăuan”

  1. Turneele de promovare pentru Divizia A1 masculin si feminin se vor desfasura astfel:

    masculin – Galati 27-29.05.2011
    feminin – Galati 13-15.05.2011

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.