Nervi mulți, goluri puține / CSSM Bacău – CSU Suceava 20-20 (11-9)

CSSM Bacau - CSU Suceava 1CSSM Bacău a scăpat printre degete, mai exact printre degetele lui Cristian Bursuc, victoria în ”derby de Moldova”, la capătul unui joc în care a condus mai bine de 40 de minute. Un meci plin de nerv, dar și de nervi, din cauza arbitrilor buzoieni Vlad și Velișca, depășiți în multe momente de joc, aceștia comițând cam multe greșeli, în ambele direcții.

Bogdan Voica n-a avut la dispoziție un inter dreapta de meserie (echipa are acută nevoie de jucători de mână stângă), Uruianu accidentându-se la antrenamentul de joi, așa că a fost nevoit să recurgă  la improvizații, cu Moisă, Buinenko și Gal. Băcăuanii au început bine, desprinzându-se la 7-3 în minutul 15 și la 9-4 în minutul 18, pe fondul unei apărări bune, cu un Tamaș în formă între buturi, dar și cu contraatacuri reușite. Sucevenii au revenit pe final de primă repriză, încheiată de gazde cu un avans de două goluri.

Pe fondul numeroaselor ratări în situație de la 1 la 1 cu portarul advers ale băcăuanilor, oaspeții au egalat în minutul 45 și au luat conducerea pentru a doua oară în joc în minutul 48 (17-18). Băcăuanii au egalat la 18, sucevenii au luat din nou conducerea, după care Cristian Bursuc a ratat un contraatac care-i putea duce pe oaspeți la 2 goluri. După această fază, maseurul antrenorul Sucevei a găsit de cuviință să arunce cu un scaun în teren, întrerupând contraatacul Bacăului, ceea ce a dus la o eliminare la bancă.

Finalul a fost pe muchie de cuțit, cu publicul băcăuan în picioare. Juverdianu a egalat la 19 din 7 metri, iar Gal le-a adus pe gazde în avantaj în ultimul minut. Suceava a ratat apoi atacul, însă același Gal a pătruns la semicerc și a ratat golul victoriei. Aici au existat voci care au spus că Bogdan Voica trebuia să ceară time-out, în condițiile în care mai erau 20 de secunde de joc. Antrenorul băcăuan a avut cartonul în mână, dar a mers pe mâna lui Gal, sperând că acesta va înscrie. N-a fost să fie, iar Bursuc s-a revanșat pentru contraatacul ratat mai devreme, a luat mingea din propria jumătate, a pătruns mult prea repede și prea ușor și a marcat golul egalării cu 5 secunde înainte de fluierul final.

Încă un lucru: sucevenii au fost primiți cu aplauze de publicul din Bacău. În schimb, la final, un ins care aspiră cel mult la statutul de prieten al handbaliștilor (Olariu) s-a apucat să facă gesturi provocatoare către spectatori. Poate-i explică profesorul Bernicu că handbalul nu e un sport de maidan.

Evoluția scorului: 1-1 (5), 3-2 (10), 7-3 (15), 9-6 (20), 10-9 (25), 11-9 (pauză), 13-10 (35), 14-12 (40), 15-15 (45), 17-17 (50), 18-19 (55), 20-20 (final).

Bacău: Tamaș (13 interv.), Bobeică – Buinenko (6 goluri/11 aruncări), Moisă (4/17), Dumitriu (3/4), Câmpan (2/2), Acatrinei (2/5), Ciubotariu (1/5), Gal (1/9), Juverdianu (1/1), Rață, Liță (0/1), Cotinghiu. Antrenor: Bogdan Voica.

Suceava: Cr. Tcaciuc (16 interv.), Spiridon (4 interv.) – Burlacu (5/16), Baican (4/4), R. Bursuc (3/4), Cr. Bursuc (3/8), Preda (2/3), Costea (1/2), Velea (1/4), Petrea (1/4), Aldică (0/1), Vele, Olariu. Antrenor: Răzvan Bernicu.

Aruncări de la 7 metri (transformate): 4 (3) – 4 (3).

Minute de eliminare: 6-6.

Arbitri: Cristinel Vlad și Ionuț Velișca (Buzău).

4 comentarii la „Nervi mulți, goluri puține / CSSM Bacău – CSU Suceava 20-20 (11-9)”

  1. Sa ne fie foarte limpede,a fost un prim meci(din totalul de 4 care conteaza efectiv) pierdut de greselile catastrofale ale antrenorului Voica.Sa nu ceri TA in minutul 59 e chetie de gaga,apoi sa koci 60 de minute cu un jucator care sa apropiat de zero absolut ca randament,respectiv Gal e ingrijorator.sa nu mai vorbim de ideea absolut tampita sa il pui pe Buinenko dreapta si in felul asta ai doua improvizatii ! il lasi pe ukrainean unde da randament si cauti solutii pe inter dreapta ! sa ai un singur jucator de mana stanga pe banca,adica Broasca, si tu sa joci cu Lita se cheama ca esti dus rau de tot……sa nu ii dai nici o sansa lui Juverdianu se cheama iarasi prostie…peste toate ramane comportamentul lui absaolut suburban care la doua cuvinte si-o baga si si-o scoate…pentru anul de gratie 2015 e ceva total,total depasit !!

  2. Evident ca au si aparut carcotasii de serviciu, specialistii in handbal. E vinovat Bogdan ca s-au ratat vreo 10 situatii de unu la unu, nu ? Iar aia cu comportamentul suburban e o minciuna !

    1. Spui ca inventez faza cu comportamentul suburban ? intreaba orice jucator care a asistat astazi,Marti 29.09.2015 la sedinta de analiza despre vocabularul Domnului Bogdan Voica(se scrie inca cu litere mari) si’a bagat’o si si’a scos’o de 2000 de ori a facut s** oral imaginar de alte 2000 de ori ca sa incheie cu o sintagma care care va deveni celebra…handbalul nu e un sport pentru idioti !!!
      in virtutea acestei extraordinare revelatii as dori sa ii amintesc Domnul Voica ca TA nu se reporteaza !!! adica cel nefolosit cu CSU ramane piedut,nu il va putea folosi etapa viitoare !!!

  3. Bogdan Voica atentie!! Ti se pregateste aceeasi soarta ca a antrenoerei de la fete de acum trei ani Gabi Antoneanu.Daca nu stii despre ce este vorba informeaza-te.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.