Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău și-a prezentat noile achiziții

Conferinta de presa Sport Club BacauDivizionara secundă Sport Club Bacău i-a prezentat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, pe cei 6 jucători transferați în această iarnă. Gruparea băcăuană s-a despărțit de fostul căpitan Adrian Hurdubei și de portarul Mircea Oltean, nefiind exclusă nici plecarea lui Bogdan Rusu.Iată declarațiile noilor veniți de la echipa pregătită de Cristi Popovici.

Andrei Pavel: ”Faptul că am jucat la Liga I nu înseamnă că venirea mea aici reprezintă un pas înapoi. Cu seriozitate și implicare din partea celor care trebuie să o facă, eu consider că putem să aducem această echipă în prima ligă.”

Vlăduț Pavel: ”Sper să joc cât mai multe meciuri și să ajut echipa înscriind cât mai multe goluri. Am mai lucrat cu domnul Popovici la FCM, am avut atunci un parcurs foarte bun și sper ca acum lucrurile să meargă mai bine.”

Cosmin Neagu: ”Mă bucur că am ajuns aici sper să avem cât mai multe realizări și să ducem proiectul la capăt, așa cum trebuie.”

Bogdan Miron: ”Mă întorc la Bacău după 15 ani, de când m-am apucat de fotbal visul meu a fost să joc la mine acasă. S-a întâmplat acum și mă bucur, chiar sunt foarte fericit.”

Constantin Drugă: ”Mă bucur că fac parte din lotul acestei echipe, m-a atras foarte mult proiectul de aici și ce se dorește de la echipă. Sperăm cu toții să îndeplinim obiectivul.”

Ionuț Ursu: ”Important e să începem cu dreptul, iar eu îmi doresc să evoluez și să o fac bine în toate partidele.”

Foto: sportclubbacau.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.