Cristian Ciocoiu: ”Avem o gravă problemă de imagine și de credibilitate”

Cristian CiocoiuCristian Ciocoiu a apărut miercuri pentru prima dată în fața presei în noua sa calitate, aceea de președinte al divizionarei secunde Sport Club Bacău. Fostul vârf de atac al FCM-ului și al Stelei a vorbit atât despre problemele pe care le-a găsit la club, cât și despre obiectivul pe care și-l propune, de a readuce Bacăul pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cristian Ciocoiu”Nu sunt așa de entuziasmat de lucrurile pe care le-am găsit aici, dar asta nu înseamnă că nu voi încerca să fac tot ceea ce va fi omenește posibil să rezolv situația, iar Bacăul fotbalistic să capete o altă față. Sper ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal, iar proiectul pe care-l avem în minte să prindă încet-încet contur. Singurul lucru îmbucurător este faptul că, din ce-am văzut la echipă, față de ultimii ani, lucrurile arată chiar bine și de aici trebuie să pornim. Bineînțeles că ne dorim mai mult, țelul nostru este Liga I, dar primordial este să facem ca echipa reprezentativă a Bacăului să aibă o imagine bună, să capete o notă de seriozitate, să dea dovadă de deschidere și de transparență în tot ceea ce înseamnă cheltuirea banilor. Referitor la asta, trebuie să închidem proiectul aflat încă în desfășurare (cel cu CL Bacău, pe Legea 350 – n.r.) și nu e deloc simplu, deoarece ne confruntăm cu o gravă problemă de imagine și de credibilitate. În ceea ce privește controlul Curții de Conturi aferent perioadei 2012-2014, din discuțiile pe care le-am avut cu un expert contabil am înțeles că cea mai mare parte a problemelor constatate sunt rezolvabile, fapt ce-mi dă încredere că vom reuși să depășim momentul delicat în care se află clubul în prezent. Promovarea în primul eșalon va ține de buna organizare a noastră, de implicarea mediului de afaceri, precum și a autorităților locale, respectiv Consiliul Local și Consiliul Județean.”

Foto: sportclubbacau.ro

 

Un comentariu la „Cristian Ciocoiu: ”Avem o gravă problemă de imagine și de credibilitate””

  1. HAI SC BACAU! fiti demni de aceasta denumire(SC) a echipei, caci candva, acest nume(SPORT CLUB BACAU) al echipei a fost purtat cu mandrie si au tinut steagul sus CHITARU,SOLOMON,MANGEAC,CARPUCI,ELISEI,LUNCA,BURLEaNU,VAMANU,SOSU,GOGU MUNTEANU,etc.(scuze ca nu i-am inclus pe toti) sc bacau a fost un nume respectat in fotbalul romanesc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.