Sezonul regulat e ca și câștigat / CSM Târgoviște – Știința Bacău 0:3 (21-25, 14-25, 26-28)

Stiinta Bacau - CSM Targoviste 6Voleibalistele de la Știința Bacău i-au împlinit dorința profesorului Florin Grapă, au jucat bine (cu câteva sincope în ultimul set) și s-au impus pe terenul echipei în fața căreia pierduseră în tur, acasă. În primul set, băcăuanele au condus cu 8-3 și 16-12, însă gazdele s-au apropiat amenințător la 20-21. Au urmat, însă, două atacuri inspirate ale Ioanei Baciu, setul fiind închis de un blocaj al Denisei Rogojinaru. Parțialul secund n-a avut, practic, istoric, oaspetele desprinzându-se la 12-2 datorită în primul rând blocajului, după care târgoviștencele au cedat la toate capitolele.

Setul al treilea a început sub aceleași auspicii ca și precedentele, campioanele având 6 puncte avans la primul time-out tehnic. Pe fondul unor erori în preluare ale băcăuanelor, gazdele s-au apropiat puțin câte puțin. La 18-16 pentru Știința, Florin Grapă a trimis-o inspirat la serviciu pe Crina Bălțatu, iar campioanele au punctat de 3 ori consecutiv și părea că meciul e încheiat. N-a fost tocmai așa, fiindcă gazdele au egalat la 23, iar apoi au avut minge de set (25-24) după un as al americancei Rucker. ”Studentele” nu s-au pierdut cu firea, au revenit și și-au valorificat a treia minge de meci pe care au avut-o, cu un blocaj al tandemului Sobo-Moisa.

Știința Bacău obține o victorie care-i asigură, practic, locul 1 la finele sezonului regulat și relansează lupta pentru locul 4, Dinamo apropiindu-se la 4 puncte de CSM Târgoviște. Sâmbătă, campioanele vor juca acasă, de la ora 11, cu CSU Medicina Tg. Mureș.

CSM: Sara Klisura (15 puncte), Lola Arslanbekova (13), Gwendolyn Rucker (8), Bianca Moldovan (6), Alexandra Trică (3), Diana Calotă, Suzana Cebic – libero. Au mai jucat Sorina Marian și Marina Cojocaru. Antrenor: Dragan Nesic.

ȘTIINȚA: Ioana Baciu (15), Alexandra Sobo (13), Denisa Rogojinaru (12), Anastasia Harelik (9), Tatiana Lupu (6), Sabina Moisa (6), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat Crina Bălțatu (1) și Tesca Andrew-Wasylik. Antrenor: Florin Grapă.

 

4 comentarii la „Sezonul regulat e ca și câștigat / CSM Târgoviște – Știința Bacău 0:3 (21-25, 14-25, 26-28)”

  1. Imi cer scuze ca am zis ca echipa noastra draga va castiga cu 3-1 a fost 3-0 si mai bine ,,Echipa noastra si condcerea tehnica au o mare valoare Va doresc tot binele din lume, atat voua cat si famillo voastre , sa va ajute bunul DUMNEZEU!!!!!!!.

  2. La 12-3 in setul 3 am vrut sa scriu un comentariu legat de vechea si noua campioana a Romaniei. Ce a urmat mi-a aratat inca o data ca nu e bine sa ne grabim. Chiar mi-a fost frica sa nu se repete istoria de la meciul din Cupa cu CSM. Dincolo de aceste fluctuatii in joc pe care le consider inexplicabile pentru o echipa cu pretentii, se pare ca si anul asta Stiinta e in crestere spre finalul sezonului. Va fi mai greu ca in ultimii ani (adversari mai puternici inca din semifinale), dar cu atat mai frumoasa ar fi performanta unui al treilea titlu consecutiv. HAI STIINTA!

  3. meci bun si rezultatul asemenea.totusi,nu suntem decat la jumatatea drumului.nu trebuie sa subestimam adversarii(gen setul 3).felicitari !!!Hai Stiinta !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.