Viceprimarul Ababei spune că nu sunt probleme cu finanțarea proiectului campioanei

Radu AbabeiDupă ce profesorul Florin Grapă a spus duminică, după meciul de campionat cu CSU Cluj, că sunt probleme cu ultima tranșă a finanțării proiectului aprobat de Consiliul local Bacău, viceprimarul Radu Ababei a ținut să facă o precizare. ”Am văzut cele declarate de colegul Florin Grapă și am verificat care e situația proiectului. Din partea Consiliului local nu există absolut nicio problemă, iar ultima tranșă, de 10%, nu fost virată echipei de volei feminin din cauză că nu s-a depus documentația aferentă. Banii există și vor fi dați echipei campioane imediat după ce reprezentanții săi vor depune documentele”, a anunțat oficialul băcăuan. 

Radu Ababei a explicat și motivul pentru care nu a fost prezent duminică la ultimul meci de pe teren propriu din 2014 al campioanei României la volei feminin: ”am avut o ședință foarte importantă la partid, la aceeași oră. Nu am primit nicio invitație la meci, dacă aș fi știut din timp, poate că mă organizam astfel încât să fiu prezent.”

 

6 comentarii la „Viceprimarul Ababei spune că nu sunt probleme cu finanțarea proiectului campioanei”

    1. Nu draga Alin, chiar nu am stiut. Din pacate singurele surse de informare privind ora meciului au fost blogul de fata si ziarul Desteptarea pe care, cu scuzele de rigoare pentru tine, nu am reusit sa le citesc in timp util. Nu era vorba de necesitatea unei invitatii, te asigur ca as fi avut cei 10 lei dar din pacate comunicarea si marketingul lasa de dorit la majoritatea echipelor din Bacau. As vrea sa-mi dai alte doua exemple, in afara evenimentului de sambata sau a celui de la handbal organizat de minunatii elevi de la Ferdinand, care au fost organizate de echipe in Bacau in ultimii trei ani. Eu imi asum gestul, sper sa faca la fel si altii

  1. Aline, stai linistit,omul stie cum sa compenseze. (… moderat) Nota redacției: vizitele domnului Ababei la teatru nu fac obiectul site-ului nostru.

  2. domnule viceprimar, echipa masculina de handbal stiinta md bacau va mai fi sustinuta financiar de autoritatile locale sau va fi lasata de izbeliste?? si antrenorul mateo garralda va fi sustinut in continuare sau va fi demis si in locul lui va fi adus un antrenor mai experimentat care va da sansa tuturor jucatorilor sa joace si sa nu faca diferenta cum face actualul antrenor cu alin campan, florin dospinescu, etc?

  3. Costy,ce legatura are antrenorul si cu finantarea echipei?echipa are proiectul ei indiferent cine este antrenor.Intr-o firma daca un sef nu este competent administratorul nu mai da salarii la niciun angajat?

  4. Pentru Mariana B: esti prea profunda cu compensari, note ale redactiei si teatru. Cu toata sinceritatea habar nu am la ce te referi

    Pentru Costy si nu numai, as vrea sa fac precizarea ca echipa de handbal nu este a Primariei sau a Consiliului Local, este a Asociatiei Top Sport. Orice ingerinta a executivului primariei in actul managerial al echipei ar fi cel putin abuz in serviciu daca nu mai mult .

    PS De ce trebuie sa ne ascundem sub pseudonime?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.