Fotbal, juniori / FC Bacău a participat la Bucharest Indoor Cup

FC BacauFotbal Club Bacău a participat în week-end la turneul internațional Bucharest Indoor Cup, unde jucătorii antrenați de Vasile Jercălău s-au clasat pe locul cinci, la capătul unor meciuri în care tinerii fotbaliști băcăuani au demonstrat că sunt în progres. La București, FC Bacău a participat cu jucătorii născuți în 2006, iar alături de Vasile Jercălău au fost și antrenorii Radu Ciobanu și Cristi Hăisan, dar și președintele clubului – Crisiti Ciocoiu. 

În primul joc, Fotbal Club Bacău a remizat, scor 1 la 1, la pauză 1-0, cu Trei Kids București, la capătul unui meci în care tinerii jucători au lăsat o impresie bună, după cum a precizat antrenorul echipei- Vasile Jercălău. Florin Mihăilă a marcat pentru FC Bacău. Următorul meci  a fost câștigat de FC Bacău, cu 1 la 0, la pauză 0 la 0, în fața unui adversar incomod- FC Tineret speranțe București. Victoria a fost obținută grație reușitei lui Daniele Dumitru. “Jucătorii noștri au făcut un meci foarte bun din primul și până în ultimul minut. A fost un joc echilibrat cu un adversar cu experiență”, a declarat Vasile Jercălău. 

Cel de-al III-lea joc, în compania formației Dinamo București, avea să le aducă băcăuanilor prima înfrângere, cu 3 la 0. Un rezultat mincinos ce a fost stabilit la masa verde. “Din păcate am avut parte de o organizare care a suferit pe toată durata turneului. Programul și orele de desfășurare ale meciurilor le-au jucat feste organizatorilor, iar noi am suferit pe tabela de marcaj. Vineri am disputant un singur meci, iar sâmbătă trei meciuri, dar nu asta e problema cea mai mare. Nu e normal ca la ora 15.58, moment în care echipa era la odihnă după jocul cu cei de la FC Tineret Speranțe, să fim anunțați că trebuie să intrăm în teren la ora 16.00. Când echipa a ajuns la teren am fost informați că nu mai putem juca și că am pierdut cu 3 la 0, în condițiile în care echipa Dinamo a fost de acord să începem meciul chiar dacă am întârziat. Nu e normal, dar sper ca astfel de practice să dispară”, Cristi Ciocoiu- președinte Fotbal Club Bacău. 

FC Bacău a jucat ultimul meci al zilei de sâmbătă în compania formației Fotbal Club Dănilescu, meci pe care băcăuanii l-au pierdut cu 6 la 1, după ce au condus cu 1 la 0. Pentru FC Bacău a marcat Florin Mihailă. Ultimul meci de la Bucharest Indoor Cup a fost disputat împotriva celor de la FC Initial, iar jucătorii lui Vasile Jercălău s-au impus cu 3 la 0, la pauză : 2 la 0. Pentru băcăuani au marcat: Daniele Dumitru, David Pavăl și Florin Mihăilă. La finalul competiției, Fotbalul Club Bacău s-a clasat pe locul cinci din 24 de echipe participante. S-au tras concluziile: Vasile Jercălău: “Evoluții în progres și dorință de a câștiga la fiecare meci. Suntem pe drumul cel bun.” Radu Ciobanu “Dacă nu s-ar fi întâmplat episodul nefericit cu Dinamo București, Fotbal Club Bcău ar fi fost, cu siguranță, pe podium ” Crisiti Hisan: “Mă bucură să văd dorință și dăruire la copiii noștri. Sunt mulțumit de evoluțiile lor și sunt convins că la următorul turneu vom face o figură și mai frumoasă.” Cristi Ciocoiu: “Evoluții promițătoare pentru fotbalul băcăuan. Suntem în progress.” Fotbal Club Bacău s-a deplasat la Bucharest Indoor Cup cu următorul lot: Dragos Mireanu, Tudor Belciu, David Pavăl, Daniele Dumitru, Ștefan Andrieș (sâmbătă a împlinit 8 ani), Florin Mihailă, Mădălin Munteanu, Dragoș Bordeianu și David Păduaru. 

Fotbal Club Bacău le mulțumește prioetenilor și părinților pentru sprijin și încrederea acordată pentru fotbalul băcăuan și românesc, iar FC Bacău anunță că nu se oprește aici. “Avem un staff format din oameni de fotbal și am dovedit în cele două luni scurse de la deschiderea școlii că fotbalul e viața noastră și îi așteptăm alături de noi și pe alți copii ”- Cristi Ciocoiu – președinte FC Bacău. Joi, 18 decembrie, toți jucătorii de la Fotbal Club Bacău vor primi vizita lui Moș Crăciun, iar duminică, 21 decembrie, Fotbal Club Bacău va participa la ultimul turneu din anul 2014. Grupa antrenată de Cristi Haisan va participa la turneul dedicat sărbătorilor de iarnă, de la Buhuși.

Cătălin Cojocaru

P.R. Fotbal Club Bacău

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.