Mai jos nu se poate / Finlanda elimină România în pre-calificările pentru EURO 2016 !

Romania - Finlanda
Naționala de handbal masculin a României a atins sâmbătă după-amiază un prag al rușinii de neînchipuit. Selecționata pregătită de Eliodor Voica și Sebastian Bota a fost eliminată de Finlanda în pre-calificările pentru campionatele europene din 2016. După ce, miercuri, România câștigase chinuit cu 32-30, în returul de la Karjaa, finlandezii au câștigat cu 32-29, după ce au condus la un moment dat și la 8 goluri (30-22, min. 55). Pentru prima dată în istorie, România nu va juca nici măcar în grupele preliminare ale unei competiții majore.

În echipa României nu au evoluat constănțenii Șimicu, Csepreghi și Criciotoiu. Motive medicale ? Boicot ? Probabil nu vom afla niciodată. Cert e că au mai fost situații în care jucători care s-au dat loviți pentru națională au jucat peste câteva zile la echipa de club. Păcat că cei care ar trebui să spună lucrurilor pe nume tac.

România: Popescu, Ciobanu – Ramba (9 goluri / 12 șuturi), Ghiță (6/10), Mihalcea (4/5), Talas (3/5), Acatrinei (2/4), Asoltanei (1/2), Fenici (1/2), Rotaru (1/2), Cristescu (1/1), Șandru (1/3), Florea (0/1), Iancu, Cîmpan.

Un comentariu la „Mai jos nu se poate / Finlanda elimină România în pre-calificările pentru EURO 2016 !”

  1. sa spunem lucrurilor pe nume: cei 3 jucatori chiar daca sunt sau nu accidentati,nu trebuia sa stea national in spatele lor. La national toti sunt de valoare apropiata (De asta sunt convocati cei mai buni jucatori..sau cel putin asa ar trebui),nu exista titulari sau rezerve.
    Eu as zice ca domnul antrenor sa isi convoace toata echipa de la bacau. cum poate fi la national un jucator precum ghita care nu are nici o treaba cu aparare? poate inscrie multe goluri,dar la nationala trebuie sa fii un jucator polivalent. exemplu simicu face si atac si apare,pe cand el doar atac..la poarta poate trage oricine,dar sa te aperi e cam greu pentru unii. pe sandru care este al 4 lea in clasamentul golgheterilor cand i se da sansa sa joaca mai mult de 5 minute? acatrinei care a fost pe primul loc (Acum fiind pe al 3 lea),dar la national mai mult faza de aparare..de ce?ca sa suseteze ghita cand vrea? cat meciuri bune a facut acatrinei la national fata de ghita? foarte multe. Andrei grasu de ce nu este la lot? e ramba peste andrei grasu? nu cred..el tine echipa minaur in spate,dar la nationala nu este. Domnule antrenor va place sa faceti experimente? ati pregatit apare 4-2? felicitari cu aceasta aparare ati obtinut acest rezultat si ca ati convocat anumiti jucatori care nu merita sa fie la nationala.
    Nu vreau sa iau apararea nimanui insa constatenii mai ne tin la suprafata cu rezultatele obtinute,mai au si ei nevoie de un moment de respiro nu poti juca 10 meciuri pe saptamana,federatia ar trebuie sa faca un program ca la nationala toti jucatori sa nu mai vina obositi….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.