Handbal masculin, Divizia A / HC Buzău – Știința MD II Bacău 28-49 (13-30)

Stiinta 2 Bacau - HC Buzau (3)
Tinerii handbaliști de la echipa a doua a Științei au disputat marți după-amiază, la Buzău, restanța din prima etapă a returului, reprogramată din 26 ianuarie, atunci când drumurile au fost impracticabile. După un iureș ofensiv în primele 30 de minute, când au avut o medie de un gol înscris pe minut, elevii lui Bogdan Voica au redus turația în mitanul secund, impunându-se totuși la o diferență apreciabilă. Ca de obicei în ultimele partide ale ”satelitului”, toți jucătorii de câmp s-au bifat pe lista marcatorilor. Campionatul eșalonului secund e întrerupt până pe 17 aprilie, când Știința II se deplasează la Galați, pentru partida cu CSU.

Știința MD II Bacău: Erhan – M. Bujor (11 goluri), G. Bujor (9), Moisă (6), Rață (6), Bulov (6), Carali (2), Cotinghiu (2), Butnaru (2), Zacaciurin (2), Liță (2), Beleaev (1). Antrenor: Bogdan Voica.

3 comentarii la „Handbal masculin, Divizia A / HC Buzău – Știința MD II Bacău 28-49 (13-30)”

    1. Comunistule,incearca sa vorbesti in numele tau te rog ! nu arunca asa vorbe aiurea,posibil sa deranjezi ? de unde stii tu ca Armanu isi doreste acest post ?

  1. Se vede ca avem o ehipa de mare valoare daca ar juca in liga nationala. oare nu se gaseste nimeni din BACAU se investeasa in aceasta echipa . si sa poata intra in liga nationala sa-i schimbe numele cum a mai fost.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.