Avancronică / ACS Berceni – Sport Club Bacău (miercuri, ora 15)

SC Bacau - ACS Berceni (3)
După evoluția neconvingătoare de sâmbătă, în fața ultimei clasate din serie, Sport Club Bacău se deplasează miercuri la Berceni, pe terenul unei echipe în fața căreia a pierdut în tur. Aflată imediat deasupra băcăuanilor în clasament, gruparea ilfoveană n-a mai cunoscut gustul victoriei de 4 etape, adică de pe 1 martie, context în care băcăuanii au șansa de a pleca neînvinși de la Berceni. De altfel, echipa pregătită de Viorel Tănase pare că se simte mai bine în deplasare decât pe teren propriu în 2014.

Formațiile probabile

ACS Berceni: Meilă – E. Nicu, Fîşie, Ghinea, Pazon – V. Ştefan, Al. Radu, Pădureţu, Pătrașcu – Pivniceru – Nistor. Antrenor: Marin Dragnea.

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Lozneanu, Adăscăliței, Sascău – Șchiopu, Taban, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Rusu, B. Ungureanu. Antrenor: Viorel Tănase.

Celelalte partide ale etapei a 22-a: Rapid București – Unirea Slobozia, Rapid CFR Suceava – FC Clinceni, Dunărea Galați – CF Brăila și Gloria Buzău – Unirea Tărlungeni. CSMS Iași și Farul Constanța stau.
Clasament Liga a II-a, seria I

Un comentariu la „Avancronică / ACS Berceni – Sport Club Bacău (miercuri, ora 15)”

  1. Sistemul de desfăşurare este următorul: campionat, fiecare cu fiecare, tur-retur, în total 26 de etape, respectiv 22 de etape. La finele sezonului regulat, ocupanta locului 13 din seria cu 13 echipe va retrograda în Liga a 3-a, ediţia 2014-2015. În continuare, se va juca în sistem play-off (locurile 1-6) şi, respectiv, play-out (locurile 6-12) – adică 10 etape, pornindu-se cu punctajul realizat, în cadrul sezonului regulat, în jocurile directe între echipele respective.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.