Să vină Rapidul ! / Sport Club Bacău – Petrotub Roman 6-1 (2-0)

Sport Club Bacau - Petrotub Roman
După ce câștigase, cu trei săptămâni în urmă, primul meci de verificare al iernii pe terenul ”Știința”, divizionara secundă Sport Club Bacău l-a câștigat și pe ultimul, disputat în aceeași locație. De data aceasta, adversară i-a fost una din fruntașele seriei I din eșalonul al treilea, Petrotub Roman. Echilibrul s-a menținut preț de 35 de minute, până la golul lui Predoiu, care a punctat din apropiere după ce Hurdubei șutase în transversală din lovitură liberă. Hurdubei a fost și cel care a stabilit scorul pauzei pentru ca, în repriza secundă, să se dezlănțuie potopul la poarta romașcanilor.

Șchiopu, Bogdan Rusu, Hurdubei și Căinari au dus scorul la 6-0, în timp ce golul de onoare al ”țevarilor” a fost reușit în finalul jocului de Ionuț Tofan, care a speculat o gafă a lui Oltean. Băcăuanii încheie astfel partidele de pregătire cu un bilanț de 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. Sâmbătă, 1 martie, echipa pregătită de Viorel Tănase va primi, pe teren propriu, replica liderei seriei I din Liga a II-a, Rapid București.

SC BACĂU: Petrariu – Luncanu, Lozneanu, Burcă, C. Miron – Șchiopu, Dumitriu, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Rusu, Predoiu. Au mai jucat: Oltean, Belecciu, Țuțu, Sascău, Strugariu, Căinari, Taban, Adăscăliței, B. Ungureanu, Husein și Curiliuc. Antrenor: Viorel Tănase.

PETROTUB: Dornescu – Vlaicu, D. Marin, Carnariu, Stahie – Pătrașcu, R. Marin – Țapu, Harbuzaru, Sofroni – I. Enache. Au mai jucat: Ciuclea, Talpalariu, Tofan Gafița, Damian, Alexandru, Mateiuc. Antrenor: Valentin Avădanei.

Un comentariu la „Să vină Rapidul ! / Sport Club Bacău – Petrotub Roman 6-1 (2-0)”

  1. R.Lucescu l-a selectionat pe Taban pentru un trial. Nu stiu la cel nivel este, dar cred ca ar putea mult mai mult. Foarte mult. Daca, in iarna aceasta, bacauanii au umblat „cu verzi si uscate”, la primavara, sa fie atenti sa nu joace „de florile marului”. De altfel, in vara, ar putea „freca menta”, in play-out, iar, in toamna, ar putea „taia frunze la caini”, tot in B. Aceasta, daca nu-si intra in forma de la intreruperea campionatului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.