Declarații după partida Știința MD Bacău – Potaissa Turda 27-26

Conferinta de presa Stiinta Bacau - Potaissa Turda
Horațiu Gal (antrenor principal Potaissa): ”Am venit la Bacău cu doar 11 jucători, avem patru accidentați, dar, după cum ați văzut, n-am venit să ne predăm. A fost o partidă foarte bună, cu răsturnări de scor, cu execuții deosebite, între două echipe care merită să fie acolo unde sunt, adică în partea superioară a clasamentului. Ambele echipe și-au dorit foarte mult, dar echipa băcăuană a avut un final mai bun, cu jucători mai proaspeți și îi felicit pe această cale. A fost o atmosferă fantastică, așa cum avem și la Turda, iar nouă ne place să evoluăm într-o asemenea ambianță. Nu comentez arbitrajul, prefer să mă uit la greșelile echipei mele. Dacă una din aruncările de la 7 metri pe care le-am ratat intra, poate se termina egal sau dacă intrau toate am fi câștigat, nu se știe.”

Eliodor Voica: ”A fost un meci foarte bun al campionatului nostru, iar cele două echipe și-au confirmat locurile pe care le ocupă. Aș vrea să fac o mențiune specială pentru echipa din Turda, care a venit aici cu un lot redus și cred că avem de învățat din felul în care s-au luptat jucătorii oaspeți. Am făcut din nou multe greșeli, cu precădere în prima repriză, și mai ales în situațiile de superioritate numerică. Am avut o repriză a doua foarte bună și vreau să fac o mențiune specială pentru Rotaru. De asemenea, am doar cuvinte de laudă pentru evoluția lui Mihai Bujor. Vreau să mulțumesc publicului, care a fost al șaptelea nostru jucător de câmp și a constituit motorul echipei noastre în repriza a doua. Cât despre arbitraj, nu cred că ne-a favorizat, au fost greșeli în ambele direcții.”

Claudiu Dediu (Potaissa): ”Vreau să felicit echipa gazdă, o echipă puternică și muncitoare. Astăzi, am reușit să ne ridicăm la nivelul adversarilor însă, pe final, oboseala și-a spus cuvântul. Din păcate, noi am greșit mai mult la sfârșit și aici s-a scris istoria meciului. Se poate spune că lipsa noastră de luciditate la 7 metri a decis jocul, dar la fel de bine se poate spune că decisivă a fost forma foarte bună a domnului Grigoraș.”

Ionuț Rotaru: ”Îi mulțumesc lui Colin pentru aprecieri, eu mi-am făcut doar datoria. Într-adevăr, am comis multe greșeli, iar două dintre cele făcute în superioritate numerică le-am comis chiar eu. E normal ca publicul să reacționeze așa cum a făcut-o în prima repriză. Avem un public exigent care, de la meci la meci și de la an la an, are așteptări mai mari de la această echipă. Sunt greșeli pe care eu mi le asum, dar trebuie să felicităm băieții pentru modul în care s-au mobilizat în repriza a doua, asta caracterizează un profesionist. Nu în ultimul rând, vreau să felicit publicul care, meci de meci, ne împinge de la spate.”

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM.

2 comentarii la „Declarații după partida Știința MD Bacău – Potaissa Turda 27-26”

  1. Foarte eleganti oaspetii. Imaginati-va o astfel de conferinta la un meci de fotbal decis la limita si cu numeroase greseli de arbitraj. Daca asta-i ultima tendinta din handbal, sa se dea doua minute atat de usor cum s-a intamplat la meciul cu Turda, vom vedea foarte putin handbal cu ambele echipe in formula completa pe parcursul unui joc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.