Încântătoare / Ştiinţa Bacău – Dinamo Romprest Bucureşti 3-1 (27-25, 22-25, 25-14, 25-20)

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti
Campioana României la volei feminin și-a demonstrat din nou superioritatea în faţa vicecampioanelor de la Dinamo Romprest Bucureşti, după un meci superb cu foarte multe puncte spectaculoase. Antrenorul Florin Grapă a surprins cu echipa de start, lăsându-le pe Staelens și Zakreuskaya pe margine însă, în cele din urmă, totul s-a terminat cu bine, cu cele două în teren.
În primul set, băcăuanele au fost conduse mai mereu, reuşind să se apropie la 3 puncte pe serviciul Denisei Rogojinaru la 15-18. Bucureştencele au avut două mingi de set la 24-22, însă nu au reuşit să le concretizeze, gazdele câştigând setul cu 27-25. Să notăm că dinamovista Elena Lăpușneanu s-a accidentat în acest set și nu a mai revenit pe teren.

Setul al doilea a fost unul dominat de oaspete, campioanele reuşind să se apropie doar la 1 punct 22-23, dar atunci Rogojinaru a servit în afara terenului. Ultimul punct al setului a fost câştigat cu noroc de dinamoviste, Manu trecând mingea peste fileu cu ajutorul benzii.
Al treilea set a fost câştigat clar de campioane, jucătoarele bucureştene nereuşind să pună deloc probleme, setul terminându-se cu scorul de 25-14. În ultimul set, oaspetele au început mai bine, băcăuancele reuşind să egaleze abia la 17, dar de acolo dinamovistele au clacat, iar Știința a obținut o victorie clară și meritată, care-i asigură primul loc la finalul sezonului regulat.
De remarcat este blocajul foarte bun al echipei noastre, Alexandra Sobo fiind din nou imperială. Monika Potokar şi Mimi Sosa au excelat în atac, în timp ce experimentata Zakreuskaya a reuşit să rezolve mingile mai dificile exact când era nevoie.

Ştiinţa Bacău : Alexandra Sobo (20 de puncte), Monika Potokar (20), Mimi Sosa (15), Denisa Rogojinaru (9), Roxana Bacşiş (3), Sabina Miclea (1), Marina Vujovic – libero. Au mai jucat: Kim Staelens (5), Katsiaryna Zakreuskaya (7) şi Mihaela Herlea. Antrenor: Florin Grapă.

Dinamo Romprest Bucureşti : Olga Ativi (20), Alida Marcovici (8), Maria Karakasheva (8), Tsvetelina Zarkova (5), Diana Nenova (4), Elena Lăpuşneanu (3), Nicoleta Manu – libero. Au mai jucat : Ioana Baciu (15), Dana Mincă, Gabriela Smărăndache, Diana Cărbuneanu şi Mirela Corjeuţanu. Antrenor: Marian Constantin.

2 comentarii la „Încântătoare / Ştiinţa Bacău – Dinamo Romprest Bucureşti 3-1 (27-25, 22-25, 25-14, 25-20)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.