Federația Română de Volei calcă în picioare regulamentele

Stiinta Bacau - CSM Targoviste 9
Sâmbătă, de la ora 15, campioana României la volei feminin ar fi trebui să joace primul meci pe teren propriu din 2014, împotriva celor de la CSM București. Federația Română de Volei a schimbat, însă, data de disputare a jocului pentru miercuri, 5 februarie, la cererea echipei bucureștene, care a invocat condițiile meteo nefavorabile. Poate că Mafalda e salariată la CSM București, altfel nu vedem cum ar fi putut ști gruparea din capitală de joi că nu va putea călători vineri spre Bacău. De altfel, DN2 nu a fost închis nici joi, nici vineri, astfel încât CSM-ul putea ajunge fără probleme la meci. O atitudine sfidătoare a Federației Române de Volei la adresa echipei campioane.
”N-am nimic împotriva amânării meciurilor, dar cu un motiv întemeiat, nu cum s-a procedat cu acest joc”, a precizat antrenorul Științei Bacău, Florin Grapă.

3 comentarii la „Federația Română de Volei calcă în picioare regulamentele”

  1. Dar cu Lugoj ce motiv intemeiat a fost? Atunci federatia nu a incalcat regulamentele? Sau i-a convenit domnului Grapa si atunci nu a comentat.

    1. Din cauza problemelor financiare (motiv cu care se confruntă multe echipe), Lugojul a dorit să ”unească” două deplasări, la Târgoviște și Bacău, nu se compară cu amânarea meciului cu CSMB.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.