Fotbal / Sport Club Bacău – Kosarom Pașcani 2-0 (1-0), în meci amical

Sport Club Bacau - Kosarom Pascani 1
Sport Club Bacău a reușit să dispute vineri, la prânz, o partidă de verificare, după încheierea cantonamentului montan de la Slănic Moldova. Divizionara secundă a evoluat împotriva formației Kosarom Pașcani, ocupanta locului 5 din seria I a Ligii a III-a. Disputat pe terenul ”Știința”, curățat de stratul gros de zăpadă, dar alunecos, meciul a fost câștigat de băcăuani cu 2-0 (1-0), datorită golurilor reușite de Adrian Hurdubei (min. 25) și Ionuț Furtună (min. 80).
Antrenorul Viorel Tănase i-a folosit pe toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, schimbând echipa și formula de joc la pauză.
SC Bacău (repriza I): Oltean – Mihălăchioae, Lozneanu, Burcă (Adăscăliței), Luncanu – Dumitriu – Șchiopu, B. Rusu, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Ungureanu.

SC Bacău (repriza a II-a): Savu – Blănaru, Adăscăliței, Belecciu, Sascău – Strugariu, Taban – Curiliuc, Căinari, Husein – Predoiu. Au mai jucat A. Popa, Artenie și Furtună.

Luni, formația băcăuană pleacă într-un cantonament de jocuri de verificare la Băile Felix, primul dintre acestea urmând să aibă loc miercuri, 5 februarie, la Budapesta, cu Honved.
Sport Club Bacau - Kosarom Pascani 2

Sport Club Bacau - Kosarom Pascani 3

Sport Club Bacau - Kosarom Pascani 4

Un comentariu la „Fotbal / Sport Club Bacău – Kosarom Pașcani 2-0 (1-0), în meci amical”

  1. Ionut Furtuna s-a reintalnit, ca si coechipier, cu Radu Sascau. In urma cu aprox 4 ani ei erau „oameni de baza” la Proletarul Bc. I.Furtuna era junior dar titular la seniori . Echipa „fainarilor” dar si FCM Bc (de care apartinea de drept) isi puneau mari sperante in el. In turul campionatului 2008-2009 (cu aprox) era golgeterul divizionarei „C” cu sapte goluri marcate. Poate I-a venit mintea la cap !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.