Cuplul Dinu – Din va arbitra și returul dintre HCM Constanța și Știința MD Bacău

Constantin Din si Sorin Dinu
La sfârșitul acestei săptămâni, se reia campionatul Ligii Naționale de handbal masculin, cu a treia etapă a returului sezonului regulat. Capul de afiș al etapei este constituit de derby-ul dintre campioana en-titre HCM Constanța și vicecampioana Știința Municipal Dedeman Bacău, care va avea loc duminică, de la ora 18. Federația Română de Handbal a anunțat luni brigăzile de arbitri, repartizându-i pe bucureștenii Constantin Din și Sorin Dinu la meciul de la Constanța. Cei doi au condus și partida din tur, disputată pe 25 septembrie 2013 la Bacău, atunci când cele două formații au terminat la egalitate, 29-29, după un final dramatic.

Iată programul complet al etapei a XIV-a: Steaua București – Poli Timișoara (vineri, ora 18), CSU Suceava – Potaissa Turda (sâmbătă, ora 12), Dinamo București – CS Caraș-Severin (sâmbătă, ora 12.30), Energia Pandurii Tg. Jiu – Minaur Baia Mare (sâmbătă, ora 18), HCM Constanța – Știința MD Bacău (duminică, ora 18), CSM București – HC Odorhei (duminică, ora 20).

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM.

2 comentarii la „Cuplul Dinu – Din va arbitra și returul dintre HCM Constanța și Știința MD Bacău”

  1. Cu ajutorul dv-stra pot afla cum a arbitrat acest „cuplu” in jocul de la Bacau ? Asta asa, ca sa stiu la ce sa ne asteptam. Multumesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.