Sport Club Bacău a plecat în cantonament la Slănic Moldova

Antrenament Sport Club Bacau
Divizionara secundă Sport Club Bacău a plecat luni într-un cantonament de 12 zile, în stațiunea Slănic Moldova. Antrenorul Viorel Tănase a deplasat 28 de jucători, ultima noutate fiind mijlocașul ofensiv Ionuț Furtună (23 de ani), fost junior la FCM Bacău și jucător al campioanei Ligii a IV-a din 2013, AS Negri, dar și al vicecampioanei naționale la minifotbal, Oz Er Golden Boys Bacău.
Iată lotul complet plecat în cantonament: portari – Răzvan Petrariu (pleacă la lotul național U19 în perioada 23-30 ianuarie), Mircea Oltean, Victor Știrbu, Ionuț Savu; fundași – Ionuț Mihălăchioae, Cosmin Blănaru, Răzvan Adăscăliței, Andrei Lozneanu, Andrei Burcă, Alexandru Belecciu, Mădălin Luncanu, Radu Sascău, Andrei Popa; mijlocași – Lucian Dumitriu, Cătălin Strugariu, Claudiu Tudor, George Taban, Alexandru Țuțu, Denis Husein, Cătălin Curiliuc, Bogdan Rusu, Cornel Căinari (a fost legitimat luni), Cosmin Miron, Ionuț Furtună; atacanți – Adrian Hurdubei, Bogdan Ungureanu, Mădălin Predoiu și Ionuț Artenie.
Pe perioada acestui stagiu de pregătire, băcăuanii vor susține două partide de verificare: pe 26 ianuarie cu Kosarom Pașcani, la Târgu Ocna și pe 30 ianuarie la Moinești, cu CSM din localitate.

2 comentarii la „Sport Club Bacău a plecat în cantonament la Slănic Moldova”

  1. Daca, pana la ultimele 4 jocuri, Bacaul era sa se Predoiu, acum ei vor sa joace si pe Intuneric si pe Furtuna, mai ales ca Blanaru poate interveni. Se pare ca Schiopu nu a tinut pasul cu echipa, precum a facut Stirbu. Rugaciunile lui Adascalitei vor fi dublate, acum, cu cele ale lui Popa. Moralul echipei trebuie sa fie de Oltean. Avand cei 2 stranieri (Ungureanu si Rusu), nici un cronicar, nici macar Miron Costin (Miron a ramas, Costin a plecat de la inceputul turului) nu ar mai avea ce sa spuna. Luncanu e obisnuit cu gazonul, in schimb, Petrariu trebuie sa fie atent la sutul adversarului sa nu sara vreo piatra. Daca in vara toti erau bucurosi ca Bacaul in B urca, sa vedem in vara urmatoare daca va urca in A. Asta daca pe unii nu o sa-i doara in Curiliuc, ca la inceputul turului. Daca nu intra in play-off, se vor gandi, in viitor, la Belecciu si la Tutu. Apararea, de altfel, ar trebui sa fie sigura cu Lozneanu, iar lozul sa fie norocos. Daca nu au preparator neamt, il au pe Sascau. Cainari trebuie sa nu-i faca pe colegi sa creada ca prima litera e G. Regimul trebuie sa fie strict, ca al lui Husein. Tu, dor de fotbal, nu ai fi facut nimic, daca nu ar fi venit TaBAN. DumiTRIO, nu stiu daca se potriveste, deoarece sunt adeptul a 2 linii de 4 jucatori. Ar mai trebui sa-l asteptam pe Gheorghiu, cu „Daca dragoste nu e, nimic nu e”. Ramane de vazut, daca totul va fi vesel, ca la Teatrul Tanase, sau va fi amar, ca Pelin-ul.

  2. Taurii furiosi nu au rezistat, datorita selectiei. Am insistat, pe langa antrenorii Gireada si Poenaru, sa vina, inca de mult timp, cand jucatorii erau ieftini: Vitelaru, Bourceanu, Boubatran, Vacaru, Bivolaru, Boureanu… Ca imagine a echipei putea fi Temwanjera.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.