EXCLUSIV / Eliodor Voica: ”Respectul pentru adversar și respectul de sine sunt noțiuni străine pentru noi”

Eliodor Voica
Antrenorul naționalei României de handbal masculin a criticat aspru atitudinea jucătorilor săi la partida din Cipru, câștigată la limită, în ultimele secunde. Eliodor Voica: ”Acest meci va trebui trecut de toată lumea în caiete la capitolul AȘA NU. A fost victorie rușinoasă, asta e cruda realitate, dar eu sper să învățăm rapid din acest meci. A fost o abordare tipic superficială a unui meci, atitudine de care ar trebui să scăpăm. Aș include aici atât respectul pentru adversar, cât și respectul de sine, dar acestea sunt noțiuni străine pentru noi.” Rugat să comenteze procentajul lui Șimicu (4 goluri din 10 aruncări), selecționerul a replicat scurt: ”A fost unul din cei care au dat tonul la prostii, începând cu maniera de abordare a jocului.”

Referitor la șansele de calificare în play-off, Eliodor Voica a spus: ”Eu am spus de la bun început că nu trebuie să ne auto-intitulăm calificați. Fac un apel omenesc și realist să înțelegem că suntem într-o luptă cu Slovacia, iar bătălia nu s-a încheiat. Dacă se gândește cineva că stăm la adăpostul celor 8 goluri cu care i-am învins la București, ar fi cea mai mare greșeală.”

2 comentarii la „EXCLUSIV / Eliodor Voica: ”Respectul pentru adversar și respectul de sine sunt noțiuni străine pentru noi””

  1. Cine sa-i invete aceste notiuni pe jucatori? Daca este o problema la selectie, cine isi asuma convocarea unor jucatori care sa asimileze ceea ce le este transmis de pe banca tehnica? Autosuficienti ca Csepreghi si Simicu se plafoneaza, urmand exemplul unor Stavrositu si Toma, visand transferuri in strainatate, pe ochi frumosi, fara sa mai puna „osul”. Selectionerul simte in „ceafa” respiratia grea a unor antrenori federali plini de naftalina, care conditioneaza prezenta in lot a unor jucatori. Cine va spune si cand care sint motivele marasmului mediocru in care se zbate handbalul masculin romanesc?

  2. in primul rand la echipa nationala trebuie un antrenor care sa faca o selectie buna nu marele Voica care il aduce pe Selaru la nationala si la Stiinta il tinea ca al 4 lea portar.R U S I N E

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.