Eliodor Voica: ”Când iei 40 de goluri, nu știu dacă mai are rost să discutăm de apărare, sau chiar despre handbal”

Eliodor Voica  1
Dezamăgit de rezultat și de evoluția elevilor săi, antrenorul Eliodor Voica a opinat că nu se mai pune problema calificării. ”Felicit echipa gazdă pentru joc, mă așteptam ca noi să facem un meci mai bun, iar la acest scor nu prea sunt multe de spus. Șansele noastre de calificare sunt minime, cred că suedezii sunt calificați în faza grupelor. Ar fi multe de spus. Am întâlnit o echipă despre care știam că e bună, dar cred că diferența e foarte mare. Aș cataloga meciul ca unul foarte slab în apărare, dar am avut multe ezitări și greșeli și în atac. Ca o concluzie generală, ne-am confruntat cu alt handbal și ar trebui să luăm notă de acest ritm și acest nivel de joc.”

Tehnicianul Științei a adus din nou în discuție eventualitatea unei demisii: ”Atât timp cât voi fi la Știința, voi cere un alt ritm de joc. Dacă vom reuși, va fi un plus câștigat, iar dacă nu, cineva trebuie să plătească și acela e antrenorul, normal, iar eu sunt tot timpul pregătit de plecare. Deocamdată, noi suntem cu un pinion în minus. Revenind la apărare, astăzi noi am fost azi doar niște sparring-parteneri. Punctul nostre forte în România nu s-a dovedit valabil când am depășit granițele țării. Când iei 40 de goluri, nu știu dacă mai are rost să discutăm de apărare, sau chiar despre handbal”

5 comentarii la „Eliodor Voica: ”Când iei 40 de goluri, nu știu dacă mai are rost să discutăm de apărare, sau chiar despre handbal””

  1. 30-40 Voica tu cand pleci?nu se vede absolut nimic nou in evolutia echipei.aceleasi meciuri le faceam si cand a promovat insa chiar daca nu eram vicecampioni vedeam alta atitudine in jocul echipei.am pierdut si la baia mare ce mai conteaza o infrangere in suedia?trebuie sa ne gandim ca avem meci la steaua echipa care a invins la baia mare.oare ii vom putea invinge?greu de crezut atata timp cat tu ca antrenor al echipei nu vii cu nimic nou.

  2. Ritmul in minus e de foarte mult timp. Doar problema onoarei se mai pune. Ramane sa observam daca mai exista asa ceva.

  3. Frumos discurs…. „lacrimogen” chiar… „Puncutul forte” e atunci cand vine echipa „secundului” si joaca precum mielul de Paste si spui ca ai facut cel mai bun meci din campionat…. Dinamo se bate,la propriu ,cu Constanta ca apoi sa vina sa faca circul acela de meci,si meciul urmator sa bata pe Odorhei fara probleme…. Asa vrem performanta…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.