Ionuț Rotaru: ”Ne vom juca șansa până la capăt”

Ionut Rotaru  1
Revenit după o accidentare, Ionuț Rotaru a opinat că prăbușirea echipei băcăuane a avut loc pe fond psihic. Iată ce a declarat coordonatorul Științei după partida de la Kristianstad: ”Felicitări câștigătoarei din această seară. Ne așteptam să fie greu, iar noi n-am jucat la fel de bine cum o făcusem la precedenta partidă. Am primit goluri cu foarte multă ușurință, dar mai avem un joc acasă și ne vom juca șansa până la capăt. Am făcut unele greșeli și am căzut psihic prea repede, asta e părerea mea. Sigur că vom analiza meciul și vom trage apoi mai multe concluzii în legătură cu cauzele pentru acest rezultat.

Întrebat dacă suedezii au venit cu surprize față de ce cunoștea despre ei, handbalistul Științei a spus: ”Nu neapărat. știam că practică un joc exact. Ei și-au făcut acest joc, iar noi n-am reușit să-i oprim în apărare și asta a fost. Eu consider că, pe fondul acelei căderi psihice, s-au întâmplat mau multe lucruri care au condus la acest scor. Aici se joacă un alt handal și trebuie să învățăm cât mai repede din asta, dacă vrem să ajungem la un nivel bun.”

2 comentarii la „Ionuț Rotaru: ”Ne vom juca șansa până la capăt””

  1. Am mai vazut remontari de 10-11 goluri (Vezi anul trecut Turcii cu Odorhei ) dar de 15 goluri nici macar nu am auzit. Si cat am asteptat grupele .
    Din pacate in retur o sa fie liniste in sala .

  2. Da Ionut ai dreptate, mai faeti niste sedinte si mai trageti ceva concluzii.Handbal mai vedem dupa, respect pentru tine ca profesionist, dar …atat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.