Handbal masculin, Cupa EHF / Știința a ajuns cu bine la Kristianstad

Stiinta Bacau la Kristianstad 3
Handbaliștii Științei Municipal Dedeman Bacău au ajuns cu bine sâmbătă după-amiază în Suedia, la locul de desfășurare al primei manșe din cadrul turului al III-lea preliminar al Cupei EHF. Plecați la 6.45 de pe aeroportul ”Henri Coandă”, băcăuanii au aterizat la ora locală 12 la Copenhaga, după o escală la Munchen. În capitala Danemarcei, delegația Științei a fost preluată de un autocar, care i-a transportat la Kristianstad. Șoferul autocarului, un tip foarte simpatic și vorbăreț, fost handbalist la IFK Kristianstad în perioada 1998-2004, pe când echipa evolua în eșalonul secund, a spus că suedezii cunosc forța Științei pe teren propriu, de aceea își doresc o victorie la 8-10 goluri.

Echipa suedeză mizează duminică seara pe o sală arhiplină, adică pe 5.000 de spectatori, handbalul fiind sportul-rege în orășelul suedez fondat în 1614 de regele Christian al IV-lea al Danemarcei și cedat Suediei în 1658. Din păcate, sala în care va avea loc partida de duminică este ocupată cu un festival dedicat… Crăciunului, astfel încât cele două echipe vor efectua antrenamentele oficiale de sâmbătă într-o sală micuță, aflată la circa 20 de kilometri de Kristianstad. Vom reveni în cursul serii cu imagini de la antrenamentul echipei băcăuane (programat de la ora locală 19), dar și cu câteva interviuri.
Sosire Stiinta Bacau la Copenhaga 1

Sosire Stiinta Bacau la Copenhaga 2

Sosire Stiinta Bacau la Copenhaga 3

Sosire Stiinta Bacau la Copenhaga 4

Sosire Stiinta Bacau la Copenhaga 5
Stiinta Bacau la Kristianstad 1

Stiinta Bacau la Kristianstad 2

Stiinta Bacau la Kristianstad 4

Stiinta Bacau la Kristianstad 5

Stiinta Bacau la Kristianstad 6

Stiinta Bacau la Kristianstad 7

Stiinta Bacau la Kristianstad 8

Stiinta Bacau la Kristianstad 9

Stiinta Bacau la Kristianstad 10

2 comentarii la „Handbal masculin, Cupa EHF / Știința a ajuns cu bine la Kristianstad”

  1. Frumos comentariu.Imi aminteste de transmisiile lui Cristian Topescu de pe vremuri.Iti dadea atatea detalii (geografice , istorice si economice)incat cu ochii mintii parca erai si tu acolo.Frumos.

  2. excelenta intrarea in atmosfera jocului; multumim ! Sa fie de bun augur, sa facem un joc bun si sa avem un rezultat pe masura. HAI STIINTA!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.