Revenire la normal / CSM București – Știința Bacău 0:3 (13-25, 22-25, 17-25)

Stiinta Bacau - Volero Zurich (10)
Campioana României la volei feminin a avut o evoluție consistentă în deplasarea de la CSM București și a obținut prima victorie în trei seturi din actuala ediție de campionat. Cu două modificări față de sextetul de bază din partida cu Volero Zurich, Roxana Bacșiș și Aleksandra Petrovic, Știința și-a adjudecat la pas primul set. În setul al doilea, bucureștencele au pus mai multe probleme dar, la 20-18 pentru gazde, Florin Grapă a trimis-o în teren pe Mimi Sosa (menajată din cauza unei probleme la umăr), iar argentinianca a confirmat forma bună pe care o traversează și oaspetele au câștigat la 22. În ultimul set, gazdele au condus până la primul time-out tehnic, după care băcăuanele au pus stăpânire pe joc și s-au impus fără mari probleme. De remarcat evoluția foarte bună a trăgătoarei slovene Monika Potokar.

”Aș zice că a fost un meci normal între echipa campioană și o echipă de mijlocul clasamentului. Chiar dacă nu au evoluat la turație maximă, fetele noastre au jucat bine, cu micile excepții din setul al doilea. Eu zic că, în momentul de față, stăm binișor”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă.

În partida de la București, Știința Bacău a evoluat în formula: Kim Staelens, Alexandra Sobo, Aleksandra Petrovic (Fabiana Sosa), Monika Potokar, Denisa Rogojinaru, Roxana Bacșiș, Marina Vujovic (Lucia Gaido) – libero. Marți, de la ora 17, campioana va disputa pe teren propriu restanța cu CSU Medicina Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.