Declarații după partida SC Bacău – Unirea Tărlungeni 2-1

Laszlo BalintViorel Tanase
Laszlo Balint (antrenor Unirea Tărlungeni): ”Am pierdut nemeritat acest joc, diferenţa a fost făcută de faptul că Bacăul, când a scăpat singur cu portarul, a reuşit să marcheze. La primul corner ei au marcat, noi am avut 7-8 cornere şi nu am reuşit să punem probleme. Am avut 5-6 ocazii mari de tot şi, în condiţiile în care nu marchezi, chiar dacă jucăm bine, este foarte greu să emiţi pretenţii. În minutul 12 am avut un penalty clar, dar noi începem să ne obişnuim. Am rezervele mele şi la golul 2 al Bacăului, dar nu mă pronunţ pentru că nu eram pe linie. Suntem o echipă mică şi, din păcate, de cele mai multe ori, munca noastră este de multe ori ignorată şi batjocorită. Nu spun că rezultatul a fost decis de acea fază, dar poate cu totul altfel ar fi fost jocul dacă s-ar fi dat penalty, altfel s-ar fi desfăşurat ostilităţile. Încerc să mă concentrez pe jocul nostru, încercăm să remediem aceste probleme care apar la finalizare. Deşi am luat 2 goluri, eu zic că ne-am prezentat bine pe faza defensivă, deoarece o echipă ofensivă cum e Bacăul nu a reuşit să ne pună mari probleme. Diferenţa a fost făcută la finalizare, ei au marcat la ocaziile avute, noi-nu. Bacăul nu este o echipă care să se bată la retrogradare. Eu cred că un oraş ca Bacăul ar merita o echipă care să se bată la promovare, nu o echipă de play-off.”

Viorel Tănase: ”Am trăit periculos meciul, ne-am dorit să obţinem toate cele 3 puncte, care pentru mine sunt 6, deoarece am jucat cu o contracandidată din subsolul clasamentului. S-a văzut o anumită crispare în debutul de joc. Cu toate acestea am marcat la o fază fixă prin Burcă şi ne-am eliberat de tracul de debut, dar, pe finalul primei reprize, acelaşi Andrei Burcă a greșit din elanul tinereţii. A doua repriză am intrat foarte bine în joc cu gol, dar, pe final, am trăit foarte periculos. Ţin să-mi felicit echipa pentru cele 3 puncte, era foarte important să câștigăm. N-am făcut un joc foarte bun, fiindcă am fost mai pragmatici de data asta, dar punctele ne-au interesat cel mai tare. Trebuie să ne refacem în primul rând pentru meciul de miercuri, să eliminăm toate greşelile pe care le-am făcut, pentru că orice echipă care ar fi fost astăzi în afară de Târlungeni ne taxa. Victoria aparţine întregii echipe, Petrariu și-a făcut doar datoria, noi nu avem eroi în echipă.”

Un comentariu la „Declarații după partida SC Bacău – Unirea Tărlungeni 2-1”

  1. pai bine bai nea tanase,am ajuns sa tremuram cu tarlungeniul?nu visai tu cu romica la prima liga?ce naiba,am pretentii de la tine.doar nu degeaba te taraie goian dupa el.daca as stii ca scap,as turna benzina pe voi.chibrite s-ar gasi!s-auzim de bine

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.