Au scăpat de ultimul loc / Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava 5-1 (2-0)

SC Bacau - Rapid CFR Suceava (1)
Sport Club Bacău a obținut prima victorie în Liga a II-a și a scăpat de ultimul loc în clasamentul seriei I. Băcăuanii au întâlnit, însă, un adversar modest, după cum recunoștea după meci și Viorel Tănase, o echipă neplătită de luni bune și cu jucători care se plimbau pe teren, gen Mircea Negru. Cincisprezece minute le-au fost necesare băcăuanilor pentru a deschide scorul, Curiliuc împingând mingea în plasă de la un metru, după o centrare a lui Claudiu Tudor. Cu 9 minute înainte de pauză, Husein a trecut pe post de servant, Tudor fiind cel care a finalizat din mijlocul careului advers pentru 2-0 la pauză. La prima fază a reprizei secunde, nou-intratul Bogdan Ungureanu a făcut 3-0 cu un șut plasat de la 16 metri. Din păcate, în loc să aibă rol de declic pentru vârful băcăuan, golul n-a făcut decât să prefațeze o suită de ratări monumentale și caraghioase.
Hurdubei (min. 58) și Bogdan Rusu (min. 77) au dus scorul la un 5-0 mai apropiat de cele petrecute în teren, dar oaspeții au izbutit golul de onoare, cu toate că au avut în față un Răzvan Petrariu în mare formă. În minutul 84, Stănescu a șutat violent de la 22 de metri în dreapta portarului băcăuan și a stabilit un rezultat final ce a consfințit o diferență prea mică față de cele petrecute în teren.

Din păcate, ca să nu fie treaba bună până la capăt, trebuia ca unul din oficialii băcăuani să se dea în stambă. Enervat că ziariștii i-au reproșat mizeria de la masa presei, delegatul Remus Pozînărea a spus: ”La scorul ăsta, vouă vă mai trebuia curățenie, ce să zic, mare problemă! Astea nu-s decât niște frustrări de-ale voastre. Uite, data viitoare, o să fac curat special pentru voi și-o să vă pun și huse”. Așteptăm o reacție din partea conducerii clubului la o asemenea demonstrație de grobianism.

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Lozneanu, Burcă, Sascău – Întuneric (66 Adăscăliței) – Husein (46 B. Ungureanu), Cl. Tudor, B. Rusu (80 Strugariu), Hurdubei – Curiliuc. Antrenor: Viorel Tănase.

Rapid CFR Suceava: Arteni – D. Bălan (60 D. Cristescu), Fl. Plămadă (46 Luțac.), R. Sava, Semeghin – Cerlincă, Veleșcu, Sumănariu, Vl. Stănescu – Căinari, M. Negru (46 I. Plămadă). Antrenor: Ion Buzoianu.

Cartonașe galbene: Cerlincă (min. 4), Vl. Stănescu (min. 56).

Arbitru: Eduard Ioniță (Constanța). Asistenți: Cătălin Teodor (Brăila) și Florin Vișan (Galați).

Celelalte rezultate ale etapei a VII-a: Unirea Slobozia – Farul Constanța 2-0, Unirea Tărlungeni – Dunărea Galați 1-0, Gloria Buzău – ACS Berceni 0-0. Partida CSMS Iași – Rapid București a fost amânată pentru 23 octombrie.
Clasament Liga a II-a, seria I

Un comentariu la „Au scăpat de ultimul loc / Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava 5-1 (2-0)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.