Avancronică / Știința MD Bacău – HC Odorhei (miercuri, ora 18, live Digisport 2)

Stiinta Bacau - HC Odorhei (13)
Știința Municipal Dedeman Bacău are miercuri ocazia să sară de pe locul 5 direct pe primul loc al clasamentului Ligii Naționale, unde ar rămâne măcar pentru câteva zile. Condiția necesară și suficientă este ca elevii lui Eliodor Voica să învingă actuala lideră, HC Odorhei, formație care nu traversează cea mai bună formă. De altfel, echipa pregătită de Vlad Caba s-a chinuit luni, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare, obținând victoria în ultimul minut.
Să sperăm că handbaliștii băcăuani s-au ”molipsit” de la Ionuț Rotaru și vor evolua cât mai aproape de potențialul lor maxim, pentru a-și mulțumi suporterii și pentru a-i readuce la sală.
Fiindcă am adus vorba de suporteri, facem un apel la fanii băcăuani mai înfierbântați să renunțe la scandările xenofobe adresate suporterilor care vor veni de la Odorhei. Să nu uităm că e o competiție sportivă, de care spectatorii trebuie să se bucure fără să fie nevoie să-și jignească musafirii. În niciun caz nu se poate pune semnul egalității între demenții unguri care au făcut nenorociri prin București și pașnicii suporteri ai echipei din Odorhei. E de-ajuns că ne-am făcut de râs în martie anul trecut, când un microbuz cu copii atleți din Odorhei a fost atacat cu pietre în Bacău. Să arătăm că publicul băcăuan nu este doar cel mai frumos din țară, ci și cel mai civilizat.
Partida Știința MD Bacău – HC Odorhei va fi arbitrată de Bogdan Stark și Romeo Ștefan.

Programul celorlalte meciuri din etapa a VI-a: Energia Tg. Jiu – Steaua București (vineri, ora 18), HCM Constanța – Poli Timișoara (sâmbătă, ora 11.45), CSU Suceava – Dinamo București (sâmbătă, ora 17), Minaur Baia Mare – Potaissa Turda (sâmbătă, ora 21) și CSM București – CS Caraș-Severin (duminică, ora 17.30).
Clasament Liga Nationala

6 comentarii la „Avancronică / Știința MD Bacău – HC Odorhei (miercuri, ora 18, live Digisport 2)”

  1. Într-adevăr, ar fi foarte frumos să realizăm că venim la un sport curat, unde e frumos să ne rezumăm în a ne susţine favoriţii, nu să înjurăm adversarii. Încă suntem singura sală din România unde au loc astfel de manifestări la adresa minorităţii maghiare, haideţi de azi să înceteze, altfel în cel mai scurt timp vom distruge de tot imaginea suporterului de handbal băcăuan, atât de apreciată în ultimii ani…

  2. Subscriu indemnurilor la civilizatie si bun simt. Trebuie sa recunoastem ca cei de la Odorhei deplaseaza mereu la Bacau o galerie foarte frumoasa, pasnica si civilizata. Tineti minte pe antrenorul lui Sporting si elogiile pe care le-a adus publicului bacauan (care se comportase exceptional desi pierdusem dramatic o calificare)? Categoric m-am simtit mult mai bine atunci decat in ocaziile cand se aud prin sala injurii sau obscenitati la adresa adversarilor (cei drept, destul de rar, dar si mai bine ar fi sa nu se auda deloc)

  3. Foarte bine ati punctat apelul catre suporteri. Suporterii de la Odorhei chiar sunt civilizati si isi incurajeaza echipa favorita.

  4. :)) un microbuz cu copii atleți din Odorhei ….de unde ai scos’o si pe asta?!ce copii erau la 20 si ceva de ani!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.