Avancronică / Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava (stadion ”Aerostar”, miercuri, ora 15)

SC Bacau - Rapid CFR Suceava (7)
”Magiun” se întoarce miercuri la locul faptei. În sezonul 2011-2012, Marin Barbu rata promovarea în Liga a II-a cu Sport Club Bacău, după un 2-2 în penultima etapă la Ceahlăul II, o echipă alcătuită din juniori. Beneficiara acelei gafe a fost chiar Rapid CFR Suceava, echipă care acuză acum mari probleme financiare.
Viorel Tănase a anunțat că echipa sa n-a pierdut timpul în pauza cauzată de cele două etape în care stat: ”am lucrat foarte mult pe fazele fixe, ştim cu toţii foarte bine că acolo am greşit, am primit goluri acasă și cu Clinceniul şi cu Farul Constanţa. Am mizat pe o mai mare responsabilitate pe sarcina de marcaj și bineînţeles la finalizare, acolo unde am ratat cu foarte multă lejeritate.”

Despre adversara de miercuri, ”Tase” a spus: ”suntem informaţi la zi cu tot ceea ce se întâmplă la Rapid Suceava, atât din punct de vedere al ultimelor jocuri, cât şi din punct de vedere financiar. I-am văzut pe viu la penultimul lor joc de la Buzău, unde au pierdut cu 3-0, şi mi-am format o imagine despre ei. Am avut şi un om trimis la ultimul lor meci terminat la egalitate cu echipa din Tărlungeni. Au în componenţa lor jucători cu experienţă, respectiv Semeghin, Bălan, Velescu, Negru, care pot decide soarta unui meci, de aceea tratăm foarte serios această partidă, mai ales că obiectivul nostru pentru acest meci este victoria.”

Una peste alta, fotbaliștii băcăuani sunt obligați să câștige miercuri în fața unui adversar care n-a cunoscut gustul victoriei în acest sezon. Sport Club are în lot 14 jucători care au evoluat în primele două eșaloane, așa că placa aceea cu echipa tânără și fără experiență cam scârțâie.

Formațiile probabile

SC Bacău: Petrariu – Luncanu, Burcă, Lozneanu, Sascău – Adăscăliței, Strugariu – Husein, Cl. Tudor, Hurdubei – Predoiu.

Rapid Suceava: Pascal – Bălan, Fl. Plămadă, Velescu, Cristescu – Cerlinca, Sumănariu, Căinari, Semeghin – Ionesi, Negru.

Arbitru: Eduard Ioniță (Constanța). Asistenți: Cătălin Teodor (Brăila) și Florin Vișan (Galați).

Celelalte partide ale etapei a VII-a: Unirea Slobozia – Farul Constanța, Unirea Tărlungeni – Dunărea Galați, Gloria Buzău – ACS Berceni și CSMS Iași – Rapid București (amânată pentru 23 octombrie).
Clasament Liga a II-a, seria I

2 comentarii la „Avancronică / Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava (stadion ”Aerostar”, miercuri, ora 15)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.