Sport Club Bacău vrea să se despartă de Marius Baciu fără să-i comunice și lui

Marius Baciu
Pentru prima dată în scurta sa istorie, clubul Sport Club Bacău a remis presei un comunicat, semnat de președintele Liviu Goian, având următorul conținut:
”Începând din 25 iunie, domnul Marius Baciu nu mai îndeplineşte funcţia de antrenor principal al Sport Club Bacău. Relaţia contractuală a încetat de drept după ce părţile nu s-au înţeles la renegocierea clauzelor contractuale pentru sezonul 2013 – 2014.
Conducerea Sport Club Bacău îi mulţumeşte domnului Marius Baciu pentru munca depusă şi pentru promovarea obtinuţă cu formaţia noastră si îi urează succes în carieră şi multe realizări pe plan sportiv.
Noul tehnician al Sport Club Bacău va fi anunţat oficial în câteva zile.”

Problema e că Marius Baciu a aflat de la presă că nu mai e antrenorul echipei băcăuane. ”Eu cred că s-au grăbit cu comunicatul, din punctul meu de vedere relațiile contractuale dintre mine și Sport Club Bacău nu au încetat. Nu vreau să comentez mai multe, trebuie să am niște discuții cu conducerea, dar eu sper doar ca munca pe care am depus-o aici să-mi fie respectată”, a declarat Marius Baciu pentru site-ul nostru.

Instalat la cârma formației Sport Club Bacău la jumătatea lunii septembrie 2012, Marius Baciu a obținut 13 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri, promovând în Liga a II-a.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.