Și-au arătat valoarea / Steaua București – CSM Bacău 32-39 (16-24)

CSM Bacau - Steaua Bucuresti (5)
Handbaliștii de la CSM Bacău au făcut spectacol la penultimul joc din Divizia A. Dar ce spectacol ? Elevii lui Sebastian Hagiu au dat recital pe terenul liderei, căreia i-au administrat prima înfrângere a sezonului. Băcăuanii au controlat partida de la un capăt la altul, i-au pus la respect pe mult mai titrații lor adversari și au demonstrat că meritau mult mai mult în această ediție de campionat. Și în clasament, și de la conducerea clubului.
Un lucru e cert: ar fi păcat ca această echipă frumoasă să se destrame. Felicitări handbaliștilor și staff-ului pentru senzaționalul rezultat obținut miercuri seara!

Steaua: Laufceac, Ioniță – Birtalan (8), Mazilu (6), Cian (6), Hrimiuc (5), Cioban (5), Szoke (1), Stanciu (1), Ștefan, Juverdianu, Arsene. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

CSM Bacău: Erhan – Tărîță (12), Bulov (7), M. Bujor (7), Rață (6), Zacaciurin (3), Bahan (2), Vartic (2), Cotinghiu, Moisă, Macovchin. Antrenor: Sebastian Hagiu.

3 comentarii la „Și-au arătat valoarea / Steaua București – CSM Bacău 32-39 (16-24)”

  1. Bravo baieti !! prin atitudinea voastra faceti cinste sportului in general si Bacaului in special !! cu certitudine la voi am vazut cel mai frumos handbal la Bacau in ultimul sezon !! Felicitari jucatorilor si antrenorilor !!
    PS. Poate daca avem noroc si in sezonul 2016-2017 se retrage bogdan voica va da si Bulov sau Alexandru Tarata goluri la Stiinta !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.