A încetat din viață Dumitru Sechelariu


Sâmbătă dimineață, a încetat din viață la 54 de ani, într-un spital din Viena, Dumitru Sechelariu. Fost primar al municipiului Bacău în perioada 1996-2004, Dumitru Sechelariu a devenit cunoscut datorită implicării în fotbal, în calitate de patron al echipei FCM Bacău (Selena Bacău, AS Bacău). De asemenea, de numele lui se leagă și ultimul titlu național cucerit de echipa feminină Știința Bacău, în 1992.
”Familia mulțumește medicilor români și străini care au făcut tot posibilul pentru a-l ajuta. De asemenea, le este recunoscătoare tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă foarte grea”, se menționează într-un comunicat publicat pe desteptarea.ro.
Dumnezeu să-l odihnească!

4 comentarii la „A încetat din viață Dumitru Sechelariu”

 1. Dumnezeu sa il ierte!
  Ani in care echipa a fost patronata de dumnealui va ramane in istoria fotbalui bacaoan ptr totdeauna.
  Din pacate de multe ori a fost singur si nu a mai putut sa tina stindardul sus in liga I.
  Fiecare om greseste in viata pe care o duce pe pamant,trebuie iertat,nimic nu va lua cu el in cealalta lume.
  Respect SECHELARIU!

 2. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE! A incercat sa faca mult bine echipei de handbal Stiinta Bacau, indata dupa ,,carnavalul ’89”. Eram cu Domnia sa la Craiova, Stiinta a invins si cand a auzit ca Valcea a pierdut la Constanta, s-a asezat in genunchi, a facut cruce si a jurat in fata celor prezenti ca Stiinta v-a fi CAMPIOANA. Asa a si fost. A fost un luptator.

 3. Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte.te vom iubi mereu.toti baietii din galeriei ne vom aduna sa.i aducem un ultim omagiu .V-AS RUGA SA AVETI LA VOI FULARUL FCM BACAU ,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.